Kontor, Tulegatan 53-55, Norrmalm, Stockholm

  • 54 - 345 m²
  • 5 850 - 140 875 kr/mån

Centralt beläget kontor med närhet till grönområde.


Lokaltyper Kontor / Butikslokal / Lagerlokal / Övrig lokal
Total yta 54 - 345 m²
Adress Tulegatan 53-55
Område Norrmalm
Kommun Stockholms kommun
Objektsnummer 41934291
Områdeshyra 5 850 - 140 875 kr/mån
1 300 - 4 900 kr/m²/år

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Centralt beläget kontor med närhet till grönområde. Nu finns möjlighet att hyra nyrenoverade kontor från ca 54 kvm till ca 345 kvm. Lokalerna genomgår just nu en större renovering och det finns därför möjlighet att påverka planlösning och standard. Allt från renodlade kontorslokaler i ett plan till kombinationslokaler för kreativa verksamheter.

Omgivning

Trots det centrala läget i Vasastan finns det gott om grönområden i närheten bl.a. Vanadislunden. På promenadavstånd nås även Hagaparken och Brunnsviken. Området erbjuder en härlig mix av affärsverksamheter i kombination av lugna trivsamma bostadsområden.

Kommunikationer

Utmärkta kommunikationer till och från fastigheten. Ett stenkast från fastigheten ligger Roslagsgatans busshållplats som trafikeras av flertalet busslinjer som tar dig vidare runt Stockholm. Promenadtid till Odenplans T-bana och pendeltåg är ca 5 min respektive ca 10 min till Tekniska Högskolans T-bana där också Roslagsbanan ansluter. Med bil når du snabbt Norrtull och E4:an.

Planlösning

Lokalerna anpassas från betongrena råytor och färdigställs i samråd med den nya hyresgästen. Storlekar om ca 54 kvm, ca 85 kvm, ca 154 kvm, ca 165 kvm respektive ca 345 kvm.

Service

I närområdet finns många restauranger, butiker och gym. Odenplan med dess breda utbud av shopping och restauranger nås inom några minuters promenad.Bilder på lokalen