Kontor, Trollebergsvägen 1, Lund centrum, Lund

  • 192 m²

Välkommen in i denna ljusa kontorslokal som erbjuder det mesta. Härlig kontorsyta i öppet landskap med mycket ljusinsläpp.


Lokaltyp Kontor
Total yta 192 m²
Adress Trollebergsvägen 1
Område Lund centrum
Kommun Lunds kommun
Objektsnummer 41874872
Bifogade filer

Beskrivning

Välkommen in i denna ljusa kontorslokal som erbjuder det mesta. Härlig kontorsyta i öppet landskap med mycket ljusinsläpp. Här finns även ett rymligt mötesrum samt två mindre kontorsrum för den som önskar mer avskildhet. Fräscha ytor med ljusa väggar och textilmatta/trägolv samt praktiskt pentry mitt i lokalen.

Utmärkt läge nära Lund C, citypuls och avkopplande grönska. En lokal i före detta Armaturfabriken, en byggnad präglad av industrihistoria.

I detta trapphus finns ingen hiss. 

Tillträde enligt överenskommelse. 

Kontakta oss gärna för att boka visning!

Omgivning

I mysiga Lunds centrum är det lätt att trivas. De smala kullerstensgatorna kantas av historiska universitetsbyggnader, mysiga kaféer och små butiker. Här är Wihlborgs en framstående kommersiell fastighetsägare och erbjuder både kontor och butikslokaler för små och stora företag.

Kommunikationer

Fastigheten är granne med Lund C där stadsbussar, regionbussar och tågtrafik passerar. Med Öresundståget tar du dig till Malmö C på cirka 10 minuter och till Köpenhamn på cirka 1 timme. Du kan även åka Lunds nya spårvagn som går mellan Lund C och ESS på Brunnshög via bland annat Universitetssjukhuset, LTH, Ideontorget och MAX IV. Fjelievägen ligger i anslutning till fastigheten vilket gör att man med bil snabbt tar sig ut på de större vägarna som E6 och E22.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen