Lagerlokal, Trehögsgatan 3, Fosie, Malmö

  • 1 765 m²

Lagerlokal på 1 765 kvm med kontor, stor inhägnad utegård på optimalt läge i Fosie.


Lokaltyper Kontor / Lagerlokal
Total yta 1 765 m²
Adress Trehögsgatan 3
Område Fosie
Kommun Malmö kommun
Hiss Nej
Objektsnummer 41942122

Beskrivning

Lagerlokal med kontor på ett mycket bra läge i Fosie. Totalytan är ca 1 765 kvm. Kontorsytans ytskikt kommer renoveras i samband med ny hyresgäst vilken har möjlighet att påverka utseendet. Lagerdelen har öppen yta, fyra markportar och 4 m takhöjd under balk. Inhägnad utegård och gott om parkeringsplatser på framsidan.
Kontakta ansvarig uthyrare Richard Wihlborg för mer information!

Omgivning

Fosie industriby är det största verksamhetsområdet i Malmö med drygt 300 företag för handel och industri. Området är beläget sydost om Malmö och började utvecklas i början av 1970-talet. De anslutande industriområdena Elisedal, Jägersro och Fredriksberg brukar även räknas till Fosie. Närheten till Yttre Ringvägen gör resandet smidigt in till centrala Malmö, Köpenhamn, mot Lund och Kristianstad från detta företagsområde. På Jägersro Center som ligger i närheten finns handel, restauranger och nöjen.

Kommunikationer

Ett optimalt läge nära både Inre- och Yttre Ringvägen möjliggör enkel pendling och transport. Busshållplats finns på parallellgata med stadsbuss som bland annat passerar Centralstationen.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen