Kontor, Tredje Långgatan 18, Linnéstaden, Göteborg

  • 2 180 m²

Kontor i centralt läge om totalt 2180 kvm uthyrningsbar yta. Det finns möjligheter till att hyra parkeringsplats i anslutning till fastigheten. Kontorsytorna är disponerade på 5 plan, med hiss till samtliga plan. Området erbjuder all tänkbar service och för den som åker kommunalt är det supersmidigt att ta sig till Järntorget och promenera hit....


Lokaltyp Kontor
Total yta 2 180 m²
Adress Tredje Långgatan 18
Område Linnéstaden
Kommun Göteborgs kommun
Hiss Hiss finns i fastigheten
Objektsnummer 41848556

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Kontor i centralt läge om totalt 2180 kvm uthyrningsbar yta. Det finns möjligheter till att hyra parkeringsplats i anslutning till fastigheten. Kontorsytorna är disponerade på 5 plan, med hiss till samtliga plan.
Området erbjuder all tänkbar service och för den som åker kommunalt är det supersmidigt att ta sig till Järntorget och promenera hit.

Omgivning

Kvarteren kring Järntorget och då i synnerhet de fyra Långgatorna är ett mycket populärt område bland göteborgarna såväl som turister. Här tar du en öl med goda vänner, äter en bit mat, går på teater eller konsert vid Järntorget!

Kommunikationer

En stenkast bort ligger knutpunkten Järntorget med buss och spårvagnar som tar dig till Centralstationen och Nordstan på ett par minuter.

Parkering

Möjlighet att hyra i anslutning till fastigheten

Övrigt

Tveka inte att höra av er till oss med era önskemål så hjälper vi ert företag att hitta nya lokaler helt kostnadsfritt. Vi samarbetar med många fastighetsägare i regionen, stora som små, och vår databas innehåller idag drygt 900 uppdaterade lokaler av olika typer och storlekar.

Kontakta vår uthyrningsavdelning för en mer effektiv lokalsökning!Bilder på lokalen