Kontor, Transportgatan 39, Hisingen, Agnesberg

JLL Shopping (44 m) Bilservice (163 m) Kommunikation (267 m) Bränslestation (515 m) Restaurang (64 m)

Mycket trevlig lager/produktions/butiks lokal med tillhörande kontor. Med perfekt läge intill E6:an är lokalen lämplig för handel eller butiksverksamhet alt. lager/produktion/showroom etc. Kontorsytorna är mycket fräscha och fina efter en renovering som genomförts nyligen. Lagerdelen är ca 1500 kvm med en takhöjd på ca 7 meter. Viss del av lagret har entresol. Lagerdelen har en stor markport. Kontorsytorna är fräscha och fina. Ett par kontorsrum samt konferens men mestadels öppen planlösning. Ko...

Beskrivning

Mycket trevlig lager/produktions/butiks lokal med tillhörande kontor. Med perfekt läge intill E6:an är lokalen lämplig för handel eller butiksverksamhet alt. lager/produktion/showroom etc. Kontorsytorna är mycket fräscha och fina efter en renovering som genomförts nyligen. Lagerdelen är ca 1500 kvm med en takhöjd på ca 7 meter. Viss del av lagret har entresol. Lagerdelen har en stor markport. Kontorsytorna är fräscha och fina. Ett par kontorsrum samt konferens men mestadels öppen planlösning. Kontorsdelen är ca 800 kvm. Köket är också fint efter en renovering och uppfräschning. Goda uppställningsytor utanför lokalen.

Omgivning

Området är under utveckling och närheten till Ikea, Bauhaus och andra stora aktörer gör fastigheten och lokalen attraktiv. Skyltläget är perfekt mot E6:an!

Kommunikationer

Goda kommunikationer med buss.

Planlösning

Mycket trevlig lager/produktions/butiks lokal med tillhörande kontor. Med perfekt läge intill E6:an är lokalen lämplig för handel eller butiksverksamhet alt. lager/produktion/showroom etc. Kontorsytorna är mycket fräscha och fina efter en renovering som genomförts ganska nyligen.

Service

All tänkbar service finns i närområdet med Ikea som stor aktör.

Uthyrare & kontaktpersoner

Transportgatan 57B, Backa

Välkommen att kontakta oss på Colliers för mer information s...

Visad

Transportgatan 57B, Backa

Kontorslokal idag rumsindelat men wc, dusch, pentry och konf...

Visad

Transportgatan 29, Hisingen

Med absolut bästa läge intill E6:an ligger denna spännande f...

Visad