Kontor, Trädgårdsgatan 3, City, Göteborg

Lokalguidens estimerade områdeshyra 20 000 - 33 000 kr/mån
Colliers International AB Restaurang (76 m) Bränslestation (86 m) Friskvård (93 m) Shopping (110 m) Parkering (138 m) Kommunikation (179 m) Grönområde (358 m) Bilservice (388 m) Bank (513 m) Uttagsautomat (514 m) Kemtvätt (561 m) Postkontor (783 m)

Här erbjuds ett modernt kontor med öppen planlösning i ett centralt läge mitt i Göteborgs centrum. Kontoret har en modern interiör och är utrustat med ett glasat konferensrum, förrådsutrymme och lounge med ett intilligande pentry. Kontoret passar perfekt det mindre bolaget som uppskattar kreativa miljöer och närhet till stan! Här får ni ett stort serviceutbud precis utanför husknuten med närhet till kollektivtrafik och gångavstånd till Centralstationen....

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 120 m²
Adress Trädgårdsgatan 3
Område City
Objektsnr 41827912
Lokalguidens estimerade områdeshyra
20 000 - 33 000 kr/mån
2 000 - 3 300 kr/m²/år
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

bubbla

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Här erbjuds ett modernt kontor med öppen planlösning i ett centralt läge mitt i Göteborgs centrum. Kontoret har en modern interiör och är utrustat med ett glasat konferensrum, förrådsutrymme och lounge med ett intilligande pentry.

Kontoret passar perfekt det mindre bolaget som uppskattar kreativa miljöer och närhet till stan! Här får ni ett stort serviceutbud precis utanför husknuten med närhet till kollektivtrafik och gångavstånd till Centralstationen.

Omgivning

Centrala Göteborg erbjuder en härlig variation av gammalt och nytt allt ifrån ståtliga 1800-talskåkar till köpcentran och kontorsfastigheter från modern tid. Att arbeta i Göteborgs centrum är inspirerande och omväxlande, staden är hela tiden i förändring och förvandling!

Inom Vallgraven är namnet på en stadsdel som även gett namn åt ett primärområde i stadsdelsnämndsområdet Göteborgs Stad Centrum. Området har fått sitt namn från läget vid vallgraven som ursprungligen omslöt Göteborgs befästningar. Stadsdelen avgränsas i söder av Rosenlundskanalen och Vallgraven från väster till öster, av Drottningtorget och Nils Ericsonsgatan i öster/nordost, av Kanaltorgsgatan och Christina Nilssons gata i norr/nordväst samt Packhuskajen, Skeppsbron och Göta älv i väst/nordväst.

Inom Vallgraven är stadens kärna med byggnader som Kronhuset, Göteborgs stadsmuseum, Göteborgsoperan, Hovrätten, Tingsrätten, Länsresidenset, Domkyrkan och Tyska kyrkan.

Kommunikationer

Kontoret är beläget mycket nära till hållplatserna vid Kungsportsplatsen samt ca 5-6 minuters gångväg till Centralstationen och Nils Ericsonsplatsen.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål.
Välkommen att kontakta oss!

Trädgårdsgatan 3, Centrum

Mindre modernt kontor i Kvarteret Bastionen mitt i centrum.

Visad

Trädgårdsgatan 3, Centrum

Mindre lokal med öppen planlösning. Månadshyra cirka 36 000 ...

Visad

Trädgårdsgatan 3, Centrum

Yteffektivt kontor om ca 44 kvm mitt inne i stan. Nära det r...

Visad

Lilla Nygatan 2, Centrum

Nu finns en butik med riktigt bra läge i centrala Göteborg. ...

Visad