Kontor, Trädgårdsgatan 2, Inom Vallgraven, Göteborg

  • 548 m²
  • Enligt överenskommelse.

Centralt, stort kontor i två våningar. Nyrenoverat & stans bästa utsikt!


Lokaltyp Kontor
Total yta 548 m²
Adress Trädgårdsgatan 2
Område Inom Vallgraven
Kommun Göteborgs kommun
Byggår 1856
Hiss Hiss finns i fastigheten
Tillträde Enligt överenskommelse.
Objektsnummer 41856054

Beskrivning

Nu erbjuds ett stort kontor på 548 kvm på en av Göteborgs bästa adresser. Lokalen är på två plan (våning 5 & 6) högst upp i huset. Våning 5 är på 158 kvm och våning 6 är på 390 kvm. Lokalen har blandad planlösning - öppen yta blandat med konferensrum, mindre samtalsrum och mötesrum. Här finns också pentry med stor pausyta, loungeyta & hela 5 toaletter. På våning 6 finns också ett magiskt konferens/mötesrum i det runda tornet med fantastisk utsikt. Takhöjden i lokalen är också väldigt generös & härlig!
Till lokalen finns två entréer - en på vardera våning

Omgivning

Här finns alltifrån shopping på NK och populära Kungsgatan, till lunchrestauranger, barer och fine dining. Du sitter också nära vatten och fina trädgårdsföreningen. På 5 minuter tar du dig till Centralstationen med tåg, expressbussar, spårvagn och buss.

Kommunikationer

Buss- och spårvagnshållplatsen Kungsportsplatsen ligger precis intill fastigheten och härifrån går alla tänkbara spårvagnar, bussar och expressbussar. Här stannar också flygbussen till Landvetter flygplats.

Planlösning

Öppen planlösning.

Parkering

Närmsta parkering är P-hus City (150 meter) eller Heden (400 meter)

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen