Butikslokal, Trädgårdsgatan 1, Centrum, Sundsvall

Lokalguidens estimerade områdeshyra 24 792 - 45 208 kr/mån
Diös Restaurang (16 m) Friskvård (70 m) Kommunikation (125 m) Bank (129 m) Shopping (50 m) Bilservice (430 m) Uttagsautomat (331 m) Bränslestation (408 m)

Butik på 350 kvm på Trädgårdsgatan 1 i SUNDSVALL

Fakta om lokalen
Lokaltyp Butikslokal
Total yta 350 m²
Adress Trädgårdsgatan 1
Område Centrum
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnr 41864900
Lokalguidens estimerade områdeshyra
24 792 - 45 208 kr/mån
850 - 1 550 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Lokal i två plan med en pampig sekelskiftstrapp mellan våningarna, ett härligt ljusinsläpp från fönster i olika väderstreck som ger en känsla av rymd och ljus. Stora öppna ytor på samtliga plan som inbjuder till flexibla möjligheter och anpassade lösningar för verksamheten. Den rymliga entrén i markplan omges av stora skyltfönster med goda marknadsföringsmöjligheter och exponering av verksamheten. Lokalen går att handikapsanpassa.

Omgivning

Fastigheten är belägen i centrum med gångavstånd till Torget i Sundsvall och omgiven av butiker, caféer, restauranger och parkering. Även större företag som Bolagsverket, SEB och E-on i närområdet samt Casino. Gångavstånd på några minuter till småbåtshamn och grönområde.

Kommunikationer

Från fastigheten ser du Centralstationen och går dit på några minuter och en promenad till Stora torget och navet för Busskommunikation tar cirka 5 minuter. Flygplats beläget på ca 20 minuters avstånd. E4a har ett flertal på och avfarter på några minuters avstånd.

Service

I centrum finns ett både stort och brett utbud av både offentlig och kommersiell service såsom livsmedelsaffärer, restauranger, caféer, apotek, systembolag samt biografkomplex och hotell.

Övrigt

Lokalen bestående av två plan som sammanfogas via den interna och mycket vackra sekelskiftstrappan som återfinns mitt i lokalen. Via trappan från entréplan når man den övre våningen på ca 250 kvm samt möjlighet till källarplan på ca 115 kvm.