Kontor, Torstenssonsgatan 9A, ÖSTERMALM, Stockholm

  • 86 m²
  • 23 650 - 42 283 kr/mån

Kontoret ligger på Torstenssonsgatan 9 på Östermalm. Läget är lugnt, lyxigt och sjönära. I närheten ligger Strandvägen och Djurgårdsbron. Hit tar du lämpligast sjuans spårvagn eller tunnelbana till Östermalmstorg/Karlaplan. Den nuvarande hyresgästen har suttit här i 15 år. Lokalen ligger på nedre botten och i ett gårdshus. Kontoret har fyra kontorsrum (kan bli två stora kontorsrum) samt ett konferensrum med plats för tio. I anslutning ligger ett kök med diskmaskin. Lokalen har wc med duschkabin...


Lokaltyp Kontor
Total yta 86 m²
Adress Torstenssonsgatan 9A
Område ÖSTERMALM
Objektsnummer 41927349
Områdeshyra 23 650 - 42 283 kr/mån
3 300 - 5 900 kr/m²/år

Beskrivning

Kontoret ligger på Torstenssonsgatan 9 på Östermalm. Läget är lugnt, lyxigt och sjönära. I närheten ligger Strandvägen och Djurgårdsbron. Hit tar du lämpligast sjuans spårvagn eller tunnelbana till Östermalmstorg/Karlaplan. Den nuvarande hyresgästen har suttit här i 15 år.

Lokalen ligger på nedre botten och i ett gårdshus. Kontoret har fyra kontorsrum (kan bli två stora kontorsrum) samt ett konferensrum med plats för tio. I anslutning ligger ett kök med diskmaskin. Lokalen har wc med duschkabin och takhöjd är 2,50 m.

Lokalen är utrustad med bredband fiber och bra ventilation. Det finns möjlighet att ta över parkeringsplats i garage.

Adress: Torstenssonsgatan 9
Hyra: 18 370 kr exkl moms
Ingår: Vatten, fastighetsskatt och index
Yta: 84 kvm
Hyresvärd: Olov Lindgren
Hyresavtal: Löpande 3-årigt
Hyresgaranti: Kommer att begäras
Område: Östermalm
Pris: 0 kr


Karta

Bilder på lokalen