Kontor, Torshamnsgatan 39, Kista, Kista

  • 240 m²
  • Omg eller enl överrenskommelse

Kista har kallats Stockholms tillväxtmotor, och med all rätt. Hit flyttar företag, studenter och forskare från hela världen.


Lokaltyp Kontor
Total yta 240 m²
Adress Torshamnsgatan 39
Område Kista
Kommun Stockholms kommun
Våning 5 av 10
Tillträde Omg eller enl överrenskommelse
Objektsnummer 41879731
Bifogade filer

Beskrivning

nordicForum är utvecklat för att Ert företag ska kunna växa. Här anpassar sig lokalerna efter Er och inte tvärtom. nordicForum är för Er som tror på framtiden. nordicForum ägs av Profi Fastigheter och har en yta på 43 000 kvm fördelade på två huskroppar. Här sitter företag inom IT, bilsäkerhet, förnybar energi och medicinteknik. Gemensamt för alla är att de har siktet inställt på framtiden. En central reception hälsar hyresgäster välkomna och tar emot era besökare. Här erbjuds hjälp med allt från posthantering och passerkort till kemtvätt och städning. I huset finns konferensanläggning, restaurang och gym.

Omgivning

Kista Science City är en kreativ smältdegel. Här träffas företagare, forskare och studenter på ett naturligt sätt. Har du kontor i Kista arbetar du inte utanför Stockholm - du befinner dig i ett av världens viktigaste centrum för utveckling. Kista brukar kallas Stockholms tillväxtmotor. Här finns en drivkraft och arbetsglädje som är lätt att dras med i. Strax norr om Stockholm hittar du denna internationella mötesplats.

Kommunikationer

7 minuter till T-bana och pendeltåg samt att flygbussarna nu går igenom Kista och stannar på ett flertal ställen

Parkering

P-platser finns i både kall- och vamrgarage

Service

En central reception hälsar hyresgäster välkomna och tar emot besökare. Här erbjuds hjälp med allt från posthantering och passerkort till kemtvätt och städning. I huset finns även konferensanläggning, restaurang, ett trevligt café och gym

Övrigt

Övrigt:
Lokalen kan hyras per omgående, planlösning i lokal anpassas till hyresgästens önskemål.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen