Kontorshotell, Torshamnsgatan 20, Norrort, Kista

  • 11–36 m²

Välkommen till FirstOffice Kistagången! Ett nybyggt kontorshotell i norra Stockholm med ett mycket bra läge i närheten av bland annat Every Padel, Kistamässan, Kista Galleria samt hotellet och landmärket Victoria Tower. Kontorshotellet ligger en trappa upp och är utrustat med snygga och ergonomiska möbler med ombonade och eleganta loungeytor....


Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 11–36 m²
Adress Torshamnsgatan 20
Område Norrort
Kommun Stockholms kommun
Objektsnummer 41939322

Beskrivning

Välkommen till FirstOffice Kistagången!

FirstOffice Kistagången är ett nybyggt kontorshotell i norra Stockholm med ett mycket bra läge i närheten av bland annat Every Padel, Kistamässan, Kista Galleria samt hotellet och landmärket Victoria Tower. Kontorshotellet ligger en trappa upp och är utrustat med snygga och ergonomiska möbler med ombonade och eleganta loungeytor.

FirstOffice Kistagången erbjuder coworking och modernt inredda privata kontorsrum där du kan arbeta ostört och effektivt. Det finns totalt 23 rum i storlekarna 11-36 kvm, lämpliga för 2-6 personer.

Här ingår:
- Privat kontorsrum.
- Ergonomiska kontorsmöbler och förvaringsskåp.
- Samtalsrum och mötes-och konferensrum i olika storlekar.
- Lounge och trivsamma gemensamhetsutrymmen.
- Kopiator och skrivare med fria utskrifter.
- Wifi.
- Duschrum.
- Städning
- Gott kaffe och te.
- Flexibelt hyreskontrakt med kort uppsägningstid.

Omgivning

Intill kontorshotellet finns Every Padel, flertalet restauranger och caféer, Kistamässan samt landmärket Scandic Victoria Tower med 299 rum. Med en kortare promenad når du även Kista Galleria med dess breda serviceutbud av butiker och restauranger. Goda kommunikationsmöjligheter med kort avstånd till både E4:an och E18 samt endast 9 minuter med pendeltåg från Odenplan till Helenelund station, bra bussförbindelser och tunnelbanans blå linje från Kista Galleria. Pendeltågsstationen Helenelund ligger på mindre än 10 minuters promenadavstånd från FirstOffice Kistagången.

Skyltläge

Skyltläge mitt emot Kistamässan.

Närliggande företag

Scandic Victoria Tower, Kistamässan, Ericsson, Tele2, Samsung med flera kända företag.

Övrigt

Som hyresgäst på FirstOffice blir du en del av ett nätverk med likasinnade där du har möjlighet att skapa värdefulla relationer och affärsmöjligheter inför framtiden. När du hyr ett kontor hos oss får du tillgång till arbetsplatser och mötesrum i våra 10 städer i Sverige. Vi är verksamma i Västerås, Uppsala, Stockholm, Nyköping, Norrköping, Linköping, Kalmar, Malmö, Halmstad och Göteborg.


Karta
Visa på kartan: