Kontor, Torshamnsgatan 10, KISTA, Kista

  • 9 900 m²

Fastighet bestående av tre huskroppar med totalt 9900 kvm uthyrningsbar yta. Ytorna går att dela upp från ca 550 kvm och uppåt.


Lokaltyper Kontor / Lagerlokal / Logistiklokal / Övrig lokal
Total yta 9 900 m²
Adress Torshamnsgatan 10
Område KISTA
Kommun Stockholms kommun
Hiss Ja
Objektsnummer 41930827

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Unik möjlighet att förhyra kombinationslokaler med möjlighet för både showroom/ lager och kontor. Lokalerna är delbara från 550 kvm och uppåt.

Mycket bra inlastning via lastkajer och markportar. Höglager i stora delar av fastigheten, generellt är takhöjden mellan 3,6 - 5,2 meter!

Omgivning

Inom närområdet finns ett flertal välrenommerade yrkesbutiker samt servicebolag.
I området finns det även gott om parkeringsplatser för kunder och personal.
Fastigheten är belägen centralt i Kista längs med Torshamnsgatan och med närhet till bl.a. Kistamässan samt Kistagalleria.

Kommunikationer

Bra allmänna kommunikationer med promenadavstånd till tunnelbanans blå linje och pendeltåg. Bussar trafikerar längs med Torshamnsgatan.

Optimalt läge för den bilburne där E4:an nås precis utanför fastigheten och med närhet till både Arlanda och Stockholm City.

Planlösning

Flexibla ytor som kan anpassas i samråd med hyresgäst.

Service

Fastigheten ligger väldigt nära Kistacentrum och Kistagalleria som innehåller ett flertal lunchresturanger, affärer och annan service.Bilder på lokalen