Övrig lokal, Tornhuset, Hans Michelsengatan 2 B, Nyhamnen, Malmö

  • 138 m²
  • 20190101

Smart & Klart är kontorskonceptet för dig som vill flytta in snabbt och enkelt. Här får du nyckeln i din hand efter digital signering av avtalet och kan flytta in dagen efter. Avtalet är flexibelt medendast 1 månads uppsägning. Inredning, möbler, porslin, wifi, datanätverk, kaffebryggare, kaffe -  ja, det mesta som du behöver på kontoret är redan på plats. Det är bara människorna som saknas. Kontoret är smakfullt inrett och har fönster åt tre väderstreck vilket innebär en fantastisk utsikt öve...


Lokaltyp Övrig lokal
Total yta 138 m²
Adress Tornhuset, Hans Michelsengatan 2 B
Område Nyhamnen
Byggår 1957
Tillträde 20190101
Objektsnummer 41912150
Bifogade filer

Beskrivning

Smart & Klart är kontorskonceptet för dig som vill flytta in snabbt och enkelt. Här får du nyckeln i din hand efter digital signering av avtalet och kan flytta in dagen efter. Avtalet är flexibelt med endast 1 månads uppsägning. Inredning, möbler, porslin, wifi, datanätverk, kaffebryggare, kaffe -  ja, det mesta som du behöver på kontoret är redan på plats. Det är bara människorna som saknas. Kontoret är smakfullt inrett och har fönster åt tre väderstreck vilket innebär en fantastisk utsikt över Malmö och Sundet - stans bästa utsikt! Ni tar hissen direkt in i lokalen på Plan 11. Här finns ett stort rum med upp till 10 arbetsplatser, förvaringsmöjligheter och ett litet mötesrum/samtalsrum. En trappa upp finns möjlighet till fler arbetsplatser, mötesplatser och lounge. På plan 12 finns också kontorets pentry. Läget erbjuder ett fantastiskt kommunikationsläge med 5 minuters gångavstånd från Centralstationen. Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka visning! Läs mer om vårt koncept Smart&Klart.

48 000 kr/månad exkl moms

Kommunikationer

På baksidan av fastigheten finns en parkering reserverad för hyresgästerna. För mer information kontakta Vasakronan. Parkering på framsidan är inte tillåten. På Stormgatan nära fastigheten har Q-Park ett garage som är öppet för allmänheten.


Bilder på lokalen

Uthyrare & kontaktpersoner