Kontor, Torgny Segerstedts Allé 81, Rosendal, Uppsala

  • 64 m²
  • 4 000 - 6 133 kr/mån

Letar du ett nytt kontor för din verksamhet? Nu finns chansen att driva din verksamhet i en nyproducerad lokal i det expanderande området Rosendal. Denna lokal är lämpad för kontor och har en yta om64 kvm. Lokalen har fönster och entré ut mot huvudstråket. Tillträde Q1 2020. Lokalen har en öppen planlösning. Det finns ett pentry och en handikappsanpassad toalett. Lokalen kommer vara färdigställd med grundbelysning, golv och målade väggar. Rosendal ligger mitt i ett av Sveriges främsta kunska...


Lokaltyp Kontor
Total yta 64 m²
Adress Torgny Segerstedts Allé 81
Område Rosendal
Objektsnummer 41926344
Områdeshyra 4 000 - 6 133 kr/mån
750 - 1 150 kr/m²/år

Beskrivning

Letar du ett nytt kontor för din verksamhet?

Nu finns chansen att driva din verksamhet i en nyproducerad lokal i det expanderande området Rosendal. Denna lokal är lämpad för kontor och har en yta om 64 kvm. Lokalen har fönster och entré ut mot huvudstråket. Tillträde Q1 2020.

Lokalen har en öppen planlösning. Det finns ett pentry och en handikappsanpassad toalett. Lokalen kommer vara färdigställd med grundbelysning, golv och målade väggar.

Rosendal ligger mitt i ett av Sveriges främsta kunskapskluster med två universitet och ett av landets största sjukhus som grannar. Härifrån tar det bara några minuter att cykla till Uppsalas centrum. Området expanderar och är en mix av bostäder, handel, service och här finns USIF Arena med gym, tennis- och paddelbanor mm. Förutom tillgången till områdets egna grönområden är det nära till värdefulla park- och naturområden med höga rekreationsvärden.

Kommunikationer

Framtida utveckling
Ni kan läsa mer om Rosendals framtida utveckling på kommunens hemsida.