Kontor, Torgny Segerstedts Allé 77, Rosendal, Uppsala

  • 51 m²
  • 3 188 - 4 888 kr/mån

Fin lokal perfekt för butik och showroom Nu finns chansen att driva din verksamhet i nyproducerade lokaler i det expanderande området Rosendal. Denna lokal har en yta om 51 kvm är perfekt lämpad förbutik och showroom. Lokalen har öppna ytor med entré och fönster ut mot huvudstråket och den allmänna parken. Det finns personalutrymme med pentry och en handikappsanpassad toalett. Lokalerna kommer vara färdigställda med grundbelysning, golv och målade väggar.Tillträde Q1 2020. Rosendal ligger mi...


Lokaltyp Kontor
Total yta 51 m²
Adress Torgny Segerstedts Allé 77
Område Rosendal
Objektsnummer 41926343
Områdeshyra 3 188 - 4 888 kr/mån
750 - 1 150 kr/m²/år

Beskrivning

Fin lokal perfekt för butik och showroom


Nu finns chansen att driva din verksamhet i nyproducerade lokaler i det expanderande området Rosendal. Denna lokal har en yta om 51 kvm är perfekt lämpad för butik och showroom. Lokalen har öppna ytor med entré och fönster ut mot huvudstråket och den allmänna parken. Det finns personalutrymme med pentry och en handikappsanpassad toalett. Lokalerna kommer vara färdigställda med grundbelysning, golv och målade väggar.Tillträde Q1 2020.

Rosendal ligger mitt i ett av Sveriges främsta kunskapskluster med två universitet och ett av landets största sjukhus som grannar. Härifrån tar det bara några minuter att cykla till Uppsalas centrum. Området expanderar och är en mix av bostäder, handel, service och här finns USIF Arena med gym, tennis- och paddelbanor mm. Förutom tillgången till områdets egna grönområden är det nära till värdefulla park- och naturområden med höga rekreationsvärden. Här finns flera restauranger och en Ica Nära.

Kommunikationer

Framtida utveckling
Ni kan läsa mer om Rosendals framtida utveckling på kommunens hemsida.


Karta