Butikslokal, Torgny Segerstedts Allé 76, Rosendal, Uppsala

  • 42 m²
  • Enligt överenskommelse

Fin och ljus lokal om 42 kvm


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 42 m²
Adress Torgny Segerstedts Allé 76
Område Rosendal
Kommun Uppsala kommun
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41952290
Bifogade filer

Beskrivning

I entréplan på nyproduktionen Flanören finns totalt fem lokaler med entré mot Torgny Segerstedts allé och Rosendals torg. Tre av lokalerna är uthyrda och erbjuder vårdcentral, barnavårdscentral och öppen hälso- och sjukvård i huset.

Denna lokal om 42 kvm har ett pentry med kyl/frys och en handikapp-WC. Lokalen passar utmärkt till butik/showroom.

Rosendal är ett nytt bostadsområde beläget i ett naturskönt område i södra Uppsala. Torgny Segerstedts allé och Rosendals Torg är pulsådern där flertalet verksamheter växer fram.

På Rosendals Torg byggs ett multihus med flera olika aktivitetslokaler. Bland annat kommer Uppsala kommuns kulturförvaltning öppna ett bibliotek i multihuset.

Det är längs gatan Torgny Segerstedts Allé som spårvägen från Uppsala C till Bergsbrunna planeras. I övrigt finns goda kommunikationer med buss och pendlar du med bil når du E4:an på några minuter. Med tåg når du Arlanda på 17 min och Stockholm på 40 min.

Inom kort påbörjas bygget av Rosendals skola som kommer att ligga i västra Rosendal. Skolan byggs för 750 elever från förskoleklass till nian och beräknas stå klar sommaren 2024.

Omgivning

Rosendal är ett område som är under utveckling, här kommer det bli en härlig mix av bostäder, handel, service, universitetsanknuten verksamhet med campuskaraktär och närhet till värdefulla park- och naturområden med höga rekreationsvärden. Rosendal kommer att inrymma parkytor med både grönska och vatten. Dessa gröna och blå kvaliteter skapar en trivsam livsmiljö men de fyller även en funktion för att dagvattnet ska infiltreras och fördröjas på platsen. Ett större parkstråk kommer att skapa en länk mellan Stadsskogen och Kronparken, två skogspartier med höga rekreativa värden. Bra busskommunikation kommer att gå till centrum och cykelbanorna är väl planerade för.


Karta


Bilder på lokalen