Kontor, Torgny Segerstedts Allé 75, Rosendal, Uppsala

  • 41 m²
  • 2 563 - 3 929 kr/mån

Vill du öppna butik i expanderande Rosendal? Nu finns chansen att driva din verksamhet i en nyproducerad lokal i det expanderande området Rosendal. Denna lokal är lämpad för butik/showroom och har enyta om 41 kvm. Lokalen har öppna ytor med entré och fönster ut mot huvudstråket och den allmänna parken. Det finns personalutrymme med pentry och en handikappsanpassad toalett. Lokalerna kommer vara färdigställda med grundbelysning, golv och målade väggar.Tillträde Q1 2020. Rosendal ligger mitt i...


Lokaltyp Kontor
Total yta 41 m²
Adress Torgny Segerstedts Allé 75
Område Rosendal
Objektsnummer 41926342
Områdeshyra 2 563 - 3 929 kr/mån
750 - 1 150 kr/m²/år

Beskrivning

Vill du öppna butik i expanderande Rosendal?

Nu finns chansen att driva din verksamhet i en nyproducerad lokal i det expanderande området Rosendal. Denna lokal är lämpad för butik/showroom och har en yta om 41 kvm. Lokalen har öppna ytor med entré och fönster ut mot huvudstråket och den allmänna parken. Det finns personalutrymme med pentry och en handikappsanpassad toalett. Lokalerna kommer vara färdigställda med grundbelysning, golv och målade väggar.Tillträde Q1 2020.

Rosendal ligger mitt i ett av Sveriges främsta kunskapskluster med två universitet och ett av landets största sjukhus som grannar. Härifrån tar det bara några minuter att cykla till Uppsalas centrum. Området expanderar och är en mix av bostäder, handel, service och här finns USIF Arena med gym, tennis- och paddelbanor mm. Förutom tillgången till områdets egna grönområden är det nära till värdefulla park- och naturområden med höga rekreationsvärden. Här finns flera restauranger och en Ica Nära.

Kommunikationer

Framtida utveckling
Ni kan läsa mer om Rosendals framtida utveckling på kommunens hemsida.


Karta