Butikslokal, Torgny Segerstedts Allé 71, Rosendal, Uppsala

  • 106 m²

Fin lokal som passar perfekt för café eller sushiverksamhet. Nu finns chansen att driva din verksamhet i en nyproducerad lokal i expanderande området Rosendal. Lokalen om 106 kvm ligger på gaveln imarkplan med öppna ytor och fönster åt tre håll som vetter ut mot den allmänna parken och huvudstråket. Tillträde Q1 2020. Rosendal ligger mitt i ett av Sveriges främsta kunskapskluster med två universitet och ett av landets största sjukhus som grannar. Härifrån tar det bara några minuter att cykla...


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 106 m²
Adress Torgny Segerstedts Allé 71
Område Rosendal
Objektsnummer 41926066

Beskrivning

Fin lokal som passar perfekt för café eller sushiverksamhet.


Nu finns chansen att driva din verksamhet i en nyproducerad lokal i expanderande området Rosendal. Lokalen om 106 kvm ligger på gaveln i markplan med öppna ytor och fönster åt tre håll som vetter ut mot den allmänna parken och huvudstråket. Tillträde Q1 2020.

Rosendal ligger mitt i ett av Sveriges främsta kunskapskluster med två universitet och ett av landets största sjukhus som grannar. Härifrån tar det bara några minuter att cykla till Uppsalas centrum. Området expanderar och är en mix av bostäder, handel, service och här finns USIF Arena med gym, tennis- och paddelbanor mm. Förutom tillgången till områdets egna grönområden är det nära till värdefulla park- och naturområden med höga rekreationsvärden.

Här finns flera restauranger och en Ica Nära.

Kommunikationer

Framtida utveckling
Ni kan läsa mer om Rosendals framtida utveckling på kommunens hemsida.


Karta