Kontor, Topasgatan 1, Tynnered, Göteborg

  • 546 m²
  • Omgående

Ljus och modern lokal med bästa läge i Västra Frölunda


Lokaltyper Kontor / Butikslokal
Total yta 546 m²
Adress Topasgatan 1
Område Tynnered
Publicerad 2023-11-14
Kommun Göteborgs kommun
Tillträde Omgående
Objektsnummer 41946676
Bifogade filer

Beskrivning

OM LOKALEN
Välkommen till en ljus och välplanerad lokal om ca 546 m². Ytskikten går i ljusa toner och ger ett fräscht och modernt intryck. Lokalen är belägen i bottenplan med lättillgänglig entré och stora fönster som ger ett fint ljusinsläpp. Planlösningen är blandad med öppen planlösning, kontorsrum, konferensrum och en trevlig pausyta med kök. Ytorna är välförsörjda med toaletter och dusch.

Välkomna att kontakta mig för mer information eller boka in en tid för visning!

FASTIGHETSINFORMATION
Modern kontorsfastighet byggd 2015 med fint skyltläge och i omedelbar närhet till Västerleden. Fastigheten är byggd i två våningar, med modern teknik för ventilation, kyla och fjärrvärme och den är miljöcertifierad enligt Miljöbyggnad Silver.

OMRÅDE OCH OMGIVNING
Fastigheten är strategiskt belägen i direkt anslutning till Västerleden och nära till Frölunda Torg med all dess handel och service. Det är lika lätt att åka österut mot Mölndal/E6 som mot centrum.

KOMMUNIKATIONER
-Busshållplats Toftaåsgatan ligger ca 100 m från fastigheten och här trafikerar buss 92 och 93 som tar dig till Frölunda Torg på 5 minuter. Frölunda Torg är den stora knutpunkten för buss- och spårvagnstrafiken i Västra Göteborg.

-Med bil är det lätt att ta sig ut på Västerleden mot E6, E20, R45, R40 eller väg 158. Parkering finns vid fastigheten.

NÄRSERVICE
Här har du närhet till all tänkbar service och handel samt naturstråk och World of Golf vid Välen.

-Köpcentrum Frölunda Torg 500 m

-McDonalds 50 m

-MIO möbelhus 100 m

OM SVENSKA HUS
SVENSKA HUS är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag och bedriver verksamhet i landets tre storstadsregioner. Vi förvärvar, förvaltar och utvecklar bostäder och kommersiella lokaler i egen regi. Vårt kundfokus är starkt och vi förenar långsiktiga affärsmässiga strategier med ett tydligt hållbarhetstänk. Hyresvärdet uppgår till drygt 715 Mkr och fastighetsbeståndets marknadsvärde uppskattas till cirka 10,5 Mdkr. Svenska Hus har 55 medarbetare, huvudkontoret ligger i Göteborg och bolaget är en del av koncernen Gullringsbo Egendomar. Mer information om Svenska Hus finns på svenskahus.se.


Karta

Bilder på lokalen