Butikslokal, Tjurbergsgatan 38, Södermalm, Stockholm

  • 61 m²
  • 6 608 - 24 908 kr/mån

Kontor eller butikslokal mitt i söders myllrande folkliv.


Lokaltyper Butikslokal / Kontor / Utställning / mässa
Total yta 61 m²
Adress Tjurbergsgatan 38
Område Södermalm
Kommun Stockholms kommun
Objektsnummer 41929564
Områdeshyra 6 608 - 24 908 kr/mån
1 300 - 4 900 kr/m²/år

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Vågskivan 37. Byggnadsår 1927. Belägen i Stockholm län och Stockholm kommun.

Omgivning

Brf Vågskivan är belägen i en lugn oas med nära till allt, mitt i Söders myllrande folkliv. I föreningens närmsta omgivning finns Rosenlundsparken, som är en av Södermalms större och mer välbesökta parker. Parken har stora grönområden och där finns också den prisbelönta "Stranden" med designritade solstolar med parasoller. Perfekt för lugna, avkopplande stunder under årets varma månader. Alldeles runt hörnet finns Götgatans enorma utbud av butiker, gallerior, caféer och restauranger.

Kommunikationer

Närmsta tunnelbanestation är Skanstull eller Medborgarplatsen, som båda nås på några få minuters promenad. Tio minuters promenad till Stockholm Södra (pendeltågsstation) samt flertalet busshållplatser finns runt husknutarna. Tunnelbana till T-centralen tar ca 7 minuter.

Parkering

Föreningen har inga garage eller parkeringsplatser men det finns en hel del parkeringsplatser i området genom Stockholms stads parkeringstaxa,.

Service

För den shoppings- eller nöjessugne finns hela Götgatans enorma utbud av butiker, gallerior, caféer, restauranger, barer och nattklubbar alldeles runt hörnet. På ett par minuters promenad kommer du till Soho-området med ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger. Eriksdalsområdet med bla badhus, utomhus swimmingpool, sporthall, koloniområden, småbåtshamn och stora populära strövområden runt Årstaviken finns på några minuters promenadavstånd. Ett flertal gym finns i föreningens närområde.

Övrigt

Butik/Kontor/Showroom, lokalnr 9001. Byggår 1927.Bilder på lokalen