Kontor, Tjurbergsgatan 29, Södermalm, Stockholm

  • 455 m²
  • 136 500 - 257 833 kr/mån

Lokal i två plan med egen entré på Södermalm


Lokaltyp Kontor
Total yta 455 m²
Adress Tjurbergsgatan 29
Område Södermalm
Kommun Stockholms kommun
Våning Bv och 1 tr
Objektsnummer 41946176
Områdeshyra 136 500 - 257 833 kr/mån
3 600 - 6 800 kr/m²/år

Beskrivning

Med egen entré från Tjurbergsgatan kommer man in i lokalen som är i två plan. Med hiss och trappa tar man sig mellan planen. Bottenvåningen har en generös takhöjd på ca 3 m vilket ger ett ljust och luftigt intryck
här finns också en utgång till den egna terrassen. Bottenvåningen har en öppen planlösning samt ett konferensrum, två st telefonkuber, ett kök samt en wc. På plan 1 finns 7 st kontorsrum i olika storlekar alla med glasväggar ut mot den öppna ytan i mitten. Det finns ett kök och wc med dusch. Även från detta plan kan man komma ut till terrassen.

Övrigt

Egen entrédörr från Tjurbergsgatan. Från entrén kommer man in i en helt öppen planlösning med kök. Här finns också ett konferensrum och två stycken telefonrum. Utanför lokalen finns en terrass. Bakom den öppna delen finns ett konferensrum och ett kök samt wc.
Till plan 1 kommer man antingen med en trappa eller hiss. Här möts man av en öppen planlösning i mitten och runtom ligger 7 st kontorsrum. Pentrykök finns samt en hwc med dusch.

Mitt på Södermalm med all tänkbar service så som butiker, restauranger och caféer. Vändplan utanför entrén vilket underlättar för transporter. Köpcentret Ringen ligger ca 5 minuters promenad bort.

 

2-3 minuters promenad till Skanstulls T-bana.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen