Kontor, Tingsvägen 13, Norrort, Sollentuna

  • 5 086 m²

Här kan du fått ett kontor i det nya landmärket för Sollentuna. Dela fastighet med Attuna Tingsrätt och få en utsikt som sträcker sig 360 grader och man ser till Globen. Lokalen kommer att vara uppdelad i olika plan med olika förutsättningar. Det kommer att finnas flera terrasser i olika höjder. Aktivitets baserat, öppen planlösning eller rum detta får du vara med och påverka för att lokalen skall passa dig så bra som möjligt. Så välkommen till Färgskrapan....


Lokaltyp Kontor
Total yta 5 086 m²
Adress Tingsvägen 13
Område Norrort
Objektsnummer 41908273

Beskrivning

Här kan du fått ett kontor i det nya landmärket för Sollentuna. Dela fastighet med Attuna Tingsrätt och få en utsikt som sträcker sig 360 grader och man ser till Globen. Lokalen kommer att vara uppdelad i olika plan med olika förutsättningar. Det kommer att finnas flera terrasser i olika höjder. Aktivitets baserat, öppen planlösning eller rum detta får du vara med och påverka för att lokalen skall passa dig så bra som möjligt. Så välkommen till Färgskrapan.

Omgivning

Ligger intill Sollentuna station bara 3 min gångavstånd. Går man lite längre så kommer man fram till Sollentuna Centrum. Här finner du all service som restauranger och butiker. Finns hotell i området. Närhet till en park och om man går lite längre så kommer man fram till vatten.

Parkering

Parkeringsplats. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Service

Sollentuna Centrum finns restauranger och butiker. Hotell finns i närheten.


Karta
Visa på kartan: Kommunikation (5280 m)

Bilder på lokalen