Kontor, Tillgängligheten 1-3, Göteborg, Göteborg

  • 141 m²
  • Enligt överenskommelse.

Nu finns chans att hyra ett mindre kontor i Tillgängligheten på Hisingen - mitt i händelsernas centrum! Fastigheten är under renovering så här får den tillträdande hyresgästen möjlighet att utforma kontorsytan efter önskemål. Här sitter ni i ett spännande område som präglas av innovationer och utveckling med nya Volvo Campus som granne. Kontoret nås smidigt via kollektivtrafik och ett vardagligt serviceutbud finns i området....


Lokaltyp Kontor
Total yta 141 m²
Adress Tillgängligheten 1-3
Område Göteborg
Kommun Göteborgs kommun
Tillträde Enligt överenskommelse.
Objektsnummer 41881712

Beskrivning

Nu finns chans att hyra ett mindre kontor i Tillgängligheten på Hisingen - mitt i händelsernas centrum! Fastigheten är under renovering så här får den tillträdande hyresgästen möjlighet att utforma kontorsytan efter önskemål. Här sitter ni i ett spännande område som präglas av innovationer och utveckling med nya Volvo Campus som granne. Kontoret nås smidigt via kollektivtrafik och ett vardagligt serviceutbud finns i området.

Omgivning

Koncernen AB Volvo äger mark i omedelbar närhet av fastigheten. Det är i detta område Volvo Campus skall byggas. Området kommer att bli levande och attraktivt där människor kommer vara i ständig rörelse. Ett område för innovationer och utveckling. Här ligger Tillgängligheten mitt i händelsernas centrum.

Kommunikationer

Lagom till Göteborgs 400 års jubileum 2021 planeras en linbana mellan Järntorget och Wieselgrensplatsen vara på plats. Var 45:e sekund avgår en gondol och den totala restiden är tolv minuter. En av de fyra stationerna är placerad vid foten av Ramberget, bara några minuters gångavstånd från Tillgängligheten.

Redan idag finns goda kommunikationer till och från området.

Planlösning

Kontoret är idag rumsindelat, men här kan du vara med och utforma din yta efter önskemål.

Parkering

Parkeringsytorna görs om och förses med ny belysning och möjlighet till laddning av elbilar och med möjlighet till gratis parkering i anslutning till fastigheten.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!


Karta
Visa på kartan: