Butikslokal, Tibble Torg 1, Kungsängen

  • 361 - 1 083 m²

ca 360 flexibla kvadratmeter med gårdsplan Tibble Torg 1, Kungsängen.


Lokaltyper Kontor / Butikslokal / Lagerlokal
Total yta 361 - 1 083 m²
Adress Tibble Torg 1
Byggår 1981
Våning 1 av 1
Takhöjd 4 m
Objektsnummer 41907479

Beskrivning

Tidigare postsorteringsterminal om ca 360 kvadratmeter på Tibble Torg 1 i Kungsängen med lastkaj. Goda möjligheter att anpassa lokalen (eller bygga ut) lokalen. Anläggning av parkeringsplatser i anslutning till lokalen pågår. Lämplig för tex kontor, handel, vård eller service tex träningsanläggning.

Kommunikationer

Buss i direkt anslutning till lokalen till Kungsängen och därifrån pendeltåg (kvartstrafik) till Stockholm. Goda parkeringsmöjligheter på Tibble Torg för besökande och kunder och goda parkeringsmöjligheter för personal på lokalens östra sida och gårdsplan. Det finns även ett gallerförråd (tidigare cykelförråd) och ett garage i anslutning till lokalen.

Planlösning

Öppen planlösning. Se bifogad ritning. Därutöver två st stängningsbara kontorsrum med uppsikt över sorteringshall. 2 st omklädningsrum med dusch och toaletter. Ett kök. Eget soprum. På gårdsplan gallerförråd för tex cyklar drygt 30 kvadratmeter och garage drygt 30 kvadratmeter.

Vägbeskrivning

Tillfart från Hjortronvägen som via Granhammarsvägen nås från E18 vid Brunna avfarten.

Skyltläge

Fasaden på Tibble Torg 1 mot Hjortronvägen utgör ett bra skyltläge.

Närliggande företag

Byggnadens andra hyresgäst är Tibbleklinikens tandläkarpraktik. I byggnaden bredvid på Tibble Torg 3 är Hoppetossa Förskola och en veterinärklinik hyresgäster. Tvärs över Hjortronvägen ligger Coop.

Uppvärmning

Fjärrvärme.

Övrigt

Hyresvärden har byggnadsrörelse och bra möjligheter att utföra lokalanpassningar. Ytan är totalt ca 360 kvadratmeter jämte gårdsplan.


Bilder på lokalen