Kontor, Thulegatan 16 B, Centrum, Sundsvall

Lokalguidens estimerade områdeshyra 42 200 - 60 663 kr/mån
Diös Friskvård (19 m) Shopping (43 m) Restaurang (43 m) Grönområde (334 m) Bank (451 m) Kommunikation (466 m)

Kontor på 633 kvm på Thulegatan 16 B i Centrum

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 633 m²
Adress Thulegatan 16 B
Område Centrum
Tillträde 2018-02-01
Objektsnr 41880263
Lokalguidens estimerade områdeshyra
42 200 - 60 663 kr/mån
800 - 1 150 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Stilren och genomgående renoverad kontorslokal om 633 m2 på plan 3 i centralt belägen fastighet på Köpmangatan- Thulegatan. Lokalen har flertalet cellkontor i varierad storlek med snygga glaspartier i vinklar ut mot korridor. Ett storkontor med öppet landskap och tyst rum, konferensrum och sammanträdesrum finns. Ett större personalutrymme i vinkel, flertalet wc, hwc samt dusch återfinns. Samtliga rum i lokalen har fönster vilket ger en ljus lokal. Via trapphus från både Thulegatan samt innergård nås lokalen via en vacker trapp i marmor eller hiss.

Omgivning

Med sitt läge i vinkel av Köpmangatan, Thulegatan och Norra Järnvägsgatan är fastigheten mycket centralt i Sundsvall city. Sundsvalls torg nås på gångavstånd av några minuter, lika så grönområden, in:gallerian med handel samt busshållsplats i anslutning till fastigheten. Flertalet allmänna parkeringsmöjligheter återfinns i kvarteret samt parkeringsplatser att hyra av fastighetsägaren finns både på innergården och i garage i fastigheten. I fastigheten återfinns i dagsläget verksamheter såsom EY, Peab, Specialistläkarhuset och Gullers Grupp.

Kommunikationer

Med sitt lokala läge i navet av Köpmangatan är fastigheten mycket lättillgänglig. Flertalet allmänna parkeringsmöjligheter återfinns i kvarteret samt parkeringsplatser att hyra finns både på innergården och i garage i fastigheten. Busshållplats finns längs Köpmangatan i anslutning till fastigheten. Tågstation finns på 10 minuters gångavstånd samt buss nav inom 5 minuter.

Service

Närhet till all service som återfinns i Sundsvalls stadskärna nås på några minuters gångavstånd. I lokalomgivningen återfinns Nytorget med både restauranger och Pressbyrå, frisörer och caféer, även OK/Q8 är i lokalomgivningen. Även hotell, Filmstad och gym återfinns i närliggande fastigheter.

Övrigt

Centralt belägen fin fastighet med genomgående god standard. Lokalen på plan 3 är i toppskick med snygga linjer i inredning samt färger. Trapphuset med sin unika marmortrappa ger ett gott intryck hos besökaren. Fastigheten har under många år haft långvariga hyresgäster, både av privata och statliga verksamheter.

Uthyrare & kontaktpersoner

Skolhusallén 9, Centrum

Modern kontorslokal i centala Sundsvall. Ljusa och fina loka...

Visad