Kontor, Thulegatan 16 B, Centrum, Sundsvall

Lokalguidens estimerade områdeshyra 42 200 - 60 663 kr/mån
Diös Friskvård (19 m) Restaurang (43 m) Shopping (43 m) Bank (294 m) Grönområde (334 m) Kommunikation (351 m)

Stilren och renoverad kontorslokal om 633 m2 på plan 3, centralt på Köpmangatan- Thulegatan.

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 633 m²
Adress Thulegatan 16 B
Område Centrum
Våning 3
Objektsnr 41880263
Lokalguidens estimerade områdeshyra
42 200 - 60 663 kr/mån
800 - 1 150 kr/m²/år
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

bubbla

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Stilren och genomgående renoverad kontorslokal om 633 m2 på plan 3 i centralt belägen fastighet på Köpmangatan- Thulegatan. Lokalen har flertalet cellkontor i varierad storlek med snygga glaspartier i vinklar ut mot korridor. Ett storkontor med öppet landskap och tyst rum, konferensrum och sammanträdesrum finns. Ett större personalutrymme i vinkel, flertalet wc, hwc samt dusch återfinns. Samtliga rum i lokalen har fönster vilket ger en ljus lokal. Via trapphus från både Thulegatan samt innergård nås lokalen via en vacker trapp i marmor eller hiss.

Omgivning

Med sitt läge i vinkel av Köpmangatan, Thulegatan och Norra Järnvägsgatan är fastigheten mycket centralt i Sundsvall city. Sundsvalls torg nås på gångavstånd av några minuter, lika så grönområden, in:gallerian med handel samt busshållsplats i anslutning till fastigheten. Flertalet allmänna parkeringsmöjligheter återfinns i kvarteret samt parkeringsplatser att hyra av fastighetsägaren finns både på innergården och i garage i fastigheten. I fastigheten återfinns i dagsläget verksamheter såsom EY, Peab, Specialistläkarhuset och Gullers Grupp.

Kommunikationer

Med sitt lokala läge i navet av Köpmangatan är fastigheten mycket lättillgänglig. Flertalet allmänna parkeringsmöjligheter återfinns i kvarteret samt parkeringsplatser att hyra finns både på innergården och i garage i fastigheten. Busshållplats finns längs Köpmangatan i anslutning till fastigheten. Tågstation finns på 10 minuters gångavstånd samt buss nav inom 5 minuter.

Service

Närhet till all service som återfinns i Sundsvalls stadskärna nås på några minuters gångavstånd. I lokalomgivningen återfinns Nytorget med både restauranger och Pressbyrå, frisörer och caféer, även OK/Q8 är i lokalomgivningen. Även hotell, Filmstad och gym återfinns i närliggande fastigheter.

Övrigt

Centralt belägen fin fastighet med genomgående god standard. Lokalen på plan 3 är i toppskick med snygga linjer i inredning samt färger. Trapphuset med sin unika marmortrappa ger ett gott intryck hos besökaren. Fastigheten har under många år haft långvariga hyresgäster, både av privata och statliga verksamheter.

Fredsgatan 5, Centrum

Kontorsokal om 338 m2 i Fastighet med närhet till stadskärna...

Visad

Rådhusgatan 39 A, Sundsvall

Förråd i parkeringsgarage på Rådhusgatan 39. Centralt beläge...

Visad

Kyrkogatan 20, Centrum

Butikslokal mitt i Sundsvall cityhandel

Visad