Kontor, Theres Svenssons gata 13, Lindholmen, Göteborg

Lokalguidens estimerade områdeshyra 604 167 - 1 062 500 kr/mån
JLL Restaurang (59 m) Shopping (113 m) Kommunikation (413 m) Uttagsautomat (377 m) Friskvård (163 m) Bilservice (449 m) Bank (132 m)

Vill du jobba i framkant, med en fantastisk havsutsikt över Göteborgs hamninlopp? Nu uppför vi Brygghuset. Här bygger vi in lite extra, eftersom vi tror på det goda i livet. Mat- och möteskultur, miljötänk och en långsiktig relation är några byggstenar. Inflyttningen är planerad till våren 2018. Byggstart sommaren 2016. HUSETS KARAKTÄR är tydlig, det kommer att sticka ut och ge ett både representativt uttryck och läge. Med fönster från golv till tak får huset den mäktigaste utblicken. Brygghuset...

Beskrivning

Vill du jobba i framkant, med en fantastisk havsutsikt över Göteborgs hamninlopp? Nu uppför vi Brygghuset. Här bygger vi in lite extra, eftersom vi tror på det goda i livet. Mat- och möteskultur, miljötänk och en långsiktig relation är några byggstenar. Inflyttningen är planerad till våren 2018. Byggstart sommaren 2016. HUSETS KARAKTÄR är tydlig, det kommer att sticka ut och ge ett både representativt uttryck och läge. Med fönster från golv till tak får huset den mäktigaste utblicken. Brygghuset får 6 våningar och en uthyrningsyta om ca 900 kvm2 /plan, totalt 5000 kvm2. Varje plan har fönster i alla väderstreck och generösa takhöjder, vilket ger ljusa och 6 rymliga lokaler med bra inomhusklimat.

Omgivning

LINDHOLMEN HAR MYCKET ATT ERBJUDA. Här finns restauranger, pubar och caféer för alla tillfällen och smaker, flera med utsikt över vattnet. Många tar idag en båtutflykt över till Lindholmen bara för att äta och uppleva miljön här. I närområdet har du caféer och konditorier, livsmedelsbutiker, bank, apotek, systembolag och specialbutiker. TA EN LÖPRUNDA PÅ BRYGGAN längs kajen är populärt på lunchen. Här finns också sköna naturstigar till svårslagna utsiktsplatser över Göteborgs hamninlopp. Vill du träna inomhus finns här alternativ som bl a gym, handboll, innebandy och curling.

Kommunikationer

LINDHOLMEN NÅR DU ENKELT med bil, buss och t om båt. Stombussen går var tionde minut och tar dig till Centralstationen på 8 minuter. Väljer du havsvägen tar Älvsnabben dig till stan lika snabbt. Föredrar du att cykla till jobbet, finns det bra cykelvägar hit.

Uthyrare & kontaktpersoner

Theres Svenssons gata 10, Lindholmen

Nu uppför vi Brygghuset på Lindholmen. Här bygger vi in lite...

Visad

Bror Nilssons Gata 4, Göteborg

På Lindholmen finns lokaler i många olika stilar och storlek...

Visad

Lindholmspiren 7, Lindholmen

Ett attraktivt kontor som med fördel kan nyttjas i en aktivi...

Visad

Lindholmspiren 7, Lindholmen

Här sitter ni med en härlig vy över Lindholmshamnen. Ett at...

Visad