Lagerlokal, Terminalvägen 4, Solna, Solna

  • 3 000 - 8 000 m²

Stockholms bästa logistikläge. Essingeleden ger dig snabb access till adresser såväl innanför tullarna som resterande Stockholm!


Lokaltyper Lagerlokal / Logistiklokal
Total yta 3 000 - 8 000 m²
Adress Terminalvägen 4
Område Solna
Byggår 1980
Objektsnummer 41886611
Bifogade filer

Beskrivning

Tomteboda citylogistik, inrymd i den gamla spårhallen, är en lösning främst anpassad för företag med mindre transport- och budbilar som vill röra sig i Stockholms innerstad och kringområden. Fastigheten har goda utrymmen för effektiva lagerutrymmen med flexibla in- och utlastningsmöjligheter och enklare kontor med personalutrymmen.

Omgivning

Från Tomteboda tar du dig snabbt till såväl Stockholms innersta kärna och upp till Essingeleden som ger dig snabb access till adresser utanför tullarna som till hela den marknad Storstockholm omfattar. Det gör Tomteboda citylogistik till ett naturligt nav med goda förutsättningar för effektiva transportlösningar.

Kommunikationer

Kommunalt till Tomteoda tar du dig lätt med T-bana till Västa Skogen eller med buss. Till T-centralen tar det ca 6 min med tunnelbanan. Om du kommer med bil finns det gott om parkeringsplatser, både inne och ute. Området omges av fina promenad- och cykelvägar som bl.a leder till Pampas Marina eller Restaurang Asplund där den välrenommerade kocken Fredric Eriksson välkomnar sina gäster.

Service

Restaurang finns i huset. Cafe och ytterligare restauranger finns i området. Möjlighet till träningsytor finns i fastigheten. Närhet till Solna Centrum och Mall of Scandinavia.


Bilder på lokalen