Kontor, Termikgatan 9 , Örebro, Örebro

  • 90 m²
  • 6 000 - 9 000 kr/mån

Unikt tillfälle att etablera er butiks- eller kontorsverksamhet i en markplanslokal


Lokaltyper Kontor / Butikslokal / Övrig lokal
Total yta 90 m²
Adress Termikgatan 9
Område Örebro
Kommun Örebro kommun
Objektsnummer 41949047
Områdeshyra 6 000 - 9 000 kr/mån
800 - 1 200 kr/m²/år
Bifogade filer

Beskrivning

Nu finns möjligheten att hyra fastighetens sista lokal. Egen välkomnande entré följt av en öppen planlösning. Passar utmärkt för verksamhet inom kontor, butik eller showroom.

Övrigt

Lokalen har idag en öppen planlösning med en egen välkomnande entré direkt från gatan. Vidare finns det ett pentry samt en WC. 

Fastigheten ligger i det nya området Södra Ladugårdsängen, endast ca 2 km till centrala Örebro. Här finns flera natur- och parkområden men samtidigt närservice runt hörnet. Denna stadsdel har en grön och aktiv prägel där planen är att cyklister och gåendes villkor prioriteras. Flödet av cyklister, gående sammantaget med bilister på gatorna används för att skapa underlag för handel och andra kreativa verksamheter.

Snett över gatan ligger en stor Coop-butik samt Friskis och Svettis. I området finns även flera restauranger och en bensinstation. Här finns många idrottsanläggningar så som en 18-håls golfbana, tennis- och badmintonhall, ridanläggning och äventyrsbadet Gustavsvik. Ett stenkast från fastigheten ligger dessutom Gustavsviks Stugby & Camping.
Till Örebros centrum är det ca 2 km, där finns all tänkbar service.

Fastigheten är belägen nära både busshållplats Hjortsbergstorpsvägen och Backahallen, som trafikeras av busslinje 5.


Karta


Bilder på lokalen