Kontor, Tenngatan 25, Rosersbergs industriområde, Rosersberg

SkandiaMäklarna Kommersiella

Ny industrilokal Till Salu i populära Kilenkrysset / Rosersbergs industriområde. Lokalerna mäter en yta om 180 kvm och är fördelade i 2 plan.

Fakta om lokalen
Lokaltyper Kontor/Produktionslokal/Kontor/Lagerlokal/Logistiklokal
Total yta 180 m²
Adress Tenngatan 25
Område Rosersbergs industriområde
Byggår 2017
Tillgänglighet - lastbil - långtradare
Våning 2
Takhöjd 2,4 m
Objektsnr 41905193
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

bubbla

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Ny industrilokal - Till Salu i populära Kilenkrysset / Rosersbergs industriområde. Lokalen mäter en yta om 180 kvm och är fördelade i 2 plan. Entrépanet är försett med ett betonggolv och har en gemensam oljeavskiljare - detta plan lämpar sig utmärkt för tillverkning, produktion, verkstad, lager eller liknande. Det övre planet är tänkt till kontor, personalytor såsom kök, omklädningsrum, duschrum, wc samt lageryta. På övre plan finns en dubbeldörr som man kan öppna upp just för att ta en gaffeltruck och lyfta in material på övre plan. Lokalen ligger i en av 2 byggnader med totalt 17 lokaler och dessa ingår i Brf Rosersberg. Marken omkring lokalerna är asfalterade och det är generösa ytor mellan de 2 byggnaderna. Pris; 1 495 000 kr, Månadsavgift; 6 101 kr.

Omgivning

Fastigheten är belägen i det eftertraktade Rosersbergs Industriområde -Kilenkrysset som är en av landets riktigt stora lokaliseringar av företag med höga krav på effektiva transporter. Här finns bl,a. Lidl:s nya centrallager, Samdistribution AB som årligen distribuerar över 20 miljoner böcker och artiklar för bl.a. Bonniers, Dustin, DHL och Nokian Tyres, Ericsson och Posten Nord terminal är andra exempel på företag som har etablerat i Kilenkrysset. I området ligger även Rikskombiterminal Stockholm och är en av landets riktigt största med snabb järnvägsförbindelse till ostkustens största containerhamn i Gävle och ett optimalt läge i Rosersberg i landets hetaste tillväxtregion. Förutsättningarna för effektiva och miljövänliga transporter till och från Stockholm/Mälardalen är med andra ord utmärkta.

Kommunikationer

Optimal logistisk placering norr om Stockholm i direkt anslutning till E4 ca 3 km från Arlanda Stad. Inom 10 minuter når man såväl Arlanda, Märsta och Upplands Väsby.

Service

I närområdet finns det lunchrestaurang och i de centrala delarna av Rosersberg finns ytterligare ett antal restauranger.

Övrigt

Köpare måste ha momspliktig verksamhet. Räkne exempel: Månadsavgift: 6 101 kr ( 1 495 000 kr, yta 180 kvm) Lånekostnad/månad: 2 429 kr (vid 60% belåning, 3,25% ränta) Månadskostnad: ca 8 520 kr.

Tenngatan 25, Rosersbergs industriområde

Ny industrilokal Till Salu i populära Kilenkrysset / Rosersb...

Visad