Kontor, Tellusgången 1, Telefonplan, Hägersten

Vasakronan AB Shopping (334 m) Kommunikation (6051 m)

Just nu kan vi erbjuda ett nyckelfärdigt kontor som innehar all vår samlade kunskap om hur ett kontor utformas på bästa sätt. Vi kallar det "Smart & klart". Det enda som behöver göras är att tillsättamänniskor. I "Smart & klart" ingår det mesta som behövs för en fungerande verksamhet såsom: Möbler,  inredning, porslin, datanät, Wi-Fi utrustning, AV-utrusning Detta är ett ljust och trevligt kontor med en takhöjd på ca 3 meter, synliga installationer med industrikaraktär och stora fönster ut mot...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 146 m²
Adress Tellusgången 1
Område Telefonplan
Byggår 1939
Tillträde 20190310
Objektsnr 41901898
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

bubbla

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Just nu kan vi erbjuda ett nyckelfärdigt kontor som innehar all vår samlade kunskap om hur ett kontor utformas på bästa sätt. Vi kallar det "Smart & klart". Det enda som behöver göras är att tillsätta människor. I "Smart & klart" ingår det mesta som behövs för en fungerande verksamhet såsom: Möbler,  inredning, porslin, datanät, Wi-Fi utrustning, AV-utrusning Detta är ett ljust och trevligt kontor med en takhöjd på ca 3 meter, synliga installationer med industrikaraktär och stora fönster ut mot Tellusgången. Lokalen är möblerad för 10 personer. På Telefonplan finns en bokningsbar konferensanläggning som erbjuder en arena för kreativa möten med sju individuellt inredda konferensrum och plats för upp emot 150 personer. Coor Service Management driver anläggningen och hjälper till med allt det praktiska runt ditt möte.

45 000 kr/månad inkl. tillägg + moms

Kommunikationer

På Telefonplan finns markparkering för ca 600 bilar. För korttidsparkering gäller P-automat inom området. För långtidsparkering kan man som hyresgäst teckna tillstånd för rörliga p-platser i omfattning enligt den p-kvot som gäller för området. Platserna administeras av Apcoa: tel 08-556 306 70, eller via mejl uthyrning@apcoa.se Mellan Klättercentret och restaurang Addfood finns besöksparkering där p-skiva gäller för en 1 timmes parkering. För motorcyklar finns flera avgiftsfria parkringplatser inom området. Se länk till p-karta nedan.

Telefonvägen 30, Telefonplan

Slå en signal och hyr ditt nya kontor på Telefonplan ! Konto...

Visad

Tellusgången 15, Telefonplan

Kontorslokal i markplan med egen entré. Lokalen är 60 kvm oc...

Visad

Telefonvägen 30, Hägersten-Liljeholmen

Flexibelt kontorshotell och co-working vid Telefonplan vid E...

Visad