Kontor, Tellusborgsvägen 67 B, Hägersten, Hägersten

Lokal Direkt Friskvård (0 m) Shopping (8 m) Restaurang (8 m) Grönområde (282 m) Kommunikation (473 m)

Mycket fin lokal med högt i tak och bra planlösning med mestadels öppna ytor i populära Midsommarkransen/Telefonplan!

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 224 m²
Adress Tellusborgsvägen 67 B
Område Hägersten
Byggår 1913
Renoveringsår 2010
Hiss Ja
Våning 2 av 3
Objektsnr 41899094
Få prisuppgift & information
Omgivning

Om man besöker Midsommarkransen/Telefonplan idag möts man av folkliv, sprudlande energi och en spännande atmosfär. Här händer alltid något, en väl komponerad mix av närhet till city, goda kommunikationer, restauranger, butiker, verksamheter, grönska och möjligheter till fritidsaktiviteter. Det är det som idag ger området dess karaktär och attraktivitet. Utöver planeras en spännande fastighet med namn Tellus Tower att byggas. Tellus Tower kommer att bli en av Stockholms mest spännande landmärken. Förutom bostäder kommer Tellus Tower och dess närliggande hus och anläggningar att erbjuda shoppingmöjligheter, restauranger, caféer, skybar, förskola, studios och en offentligplats, Stockholm Creative District

Kommunikationer

Tunnelbanestationerna Midsommarkransen och Telefonplan ligger på bekvämt promenadavstånd. Även ett flertal bussar stannar i närheten av lokalen. För den bilburna är tillgängligheten till E4 väldigt god

Planlösning

Lokalen har en fantastisk rymd tack vare en väl tilltagen takhöjd i delar av lokalen samt fönster i två väderstreck. I dagsläget är det en helt öppen planlösning med gott om kontorsplatser samt två konferens/mötesrum. Ett av mötesrummen är i dagsläget en lounge/sällskapsyta då den ligger en trappa upp på ett entresollplan. Självklart kan fler rum ordnas om så önskas. Köket går i vitt och är i dagsläget integrerat med övriga lokalen. Övrig yta består av två wc samt förråd. Väggarna är vita och på golvet ligger parkett. Fastigheten håller hög teknisk standard med god ventilation och möjlighet till kyla Fiber finns till fastigheten 500kr/mån.

Parkering

På gården finns en stor parkeringsplats. Betalning sker per timma eller per månad. Per månad kostar det 850kr och parkering sker då på ledig parkeringsplats.

Närliggande företag

Puls&Träning, DDB Film, Systemtext, Fotograf Jonas Fernvik, Mäklarhuset, Vinkällan, Stockholm Byggkoncept, A3 Mobile, Cask Sweden m.fl.

Övrigt

Eventuellt kommer lokalen vara tillgänglig tidigare.

Tellusborgsvägen 67, Hägersten

Lokal med många användningsmöjligheter, högt i tak och indus...

Visad

Tellusborgsvägen 67, Hägersten-Liljeholmen

En av fastighetens mest potentiella lokal finns ledig just n...

Visad