Kontor, Telefonvägen 30, plan 2, Telefonplan, Hägersten

Vasakronan AB Shopping (4 m) Friskvård (20 m) Restaurang (101 m) Kommunikation (149 m) Grönområde (399 m) Bank (495 m) Uttagsautomat (517 m) Kemtvätt (536 m) Postkontor (849 m) Bränslestation (1170 m) Bilservice (1847 m)

Nu finns 1300 kvm ledigt i bästa läge på Telefonplan. Lokalen har en öppen planlösning med plats för upp till 100 arbetsplatser. Det är en bra fördelning av mötesrum och mötesplatser. Många fönster och bra takhöjd ger en ljus och trivsam lokal. Pentry och våtgrupper är placerade mitt i lokalen, där man även har entrén. Via entrén på Telefonvägen 30 passerar man en vacker entréhall med bemannad reception. Här finns också tillgång till Konferens Kobran, läs mer på https://www.coorkonferens.se/konf...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 1 300 m²
Adress Telefonvägen 30, plan 2
Område Telefonplan
Renoveringsår 1972/2000
Objektsnr 41830095
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Nu finns 1300 kvm ledigt i bästa läge på Telefonplan. Lokalen har en öppen planlösning med plats för upp till 100 arbetsplatser. Det är en bra fördelning av mötesrum och mötesplatser. Många fönster och bra takhöjd ger en ljus och trivsam lokal. Pentry och våtgrupper är placerade mitt i lokalen, där man även har entrén. Via entrén på Telefonvägen 30 passerar man en vacker entréhall med bemannad reception. Här finns också tillgång till Konferens Kobran, läs mer på https://www.coorkonferens.se/konferens-kobran/ .

Omgivning

Kvarteret omges främst av bostadsområden präglade av trettiotalsfunktionalism. Här ligger smalhusen på rad och i gatuplan har restauranger, caféer och service etablerat sig. Lite längre bort pågår byggnation av bostäder för fullt. Idag är hela Telefonplan mitt inne i en omfattande förändring och området sjuder av liv och rörelse. Vasakronan är som största fastighetsägare mycket aktiv i utvecklingen av området. Vi vill bidra till att skapa förutsättningar för en stark och kreativ samarbetsekonomi där styrkan är en kombination av resurser, samarbeten och konkurrens.

Kommunikationer

Telefonplan ligger längs E4/E20 strax söder om Stockholms city. Med bil är det därför lätt att ta sig till Telefonplan och det finns gott om parkeringsplatser i området. Med tunnelbana tar det cirka 13 minuter med röd linje från t-centralen till stationen som heter just Telefonplan. Pendeltåget stannar i Älvsjö och därifrån finns direktbuss till Telefonplan. Tvärbanan stannar i Liljeholmen och därifrån tar tunnelbanan dig till Telefonplan på tre minuter.

Parkering

På Telefonplan finns gott om utomhusparkering. För besökare gäller korttidsparkering där P-avgift erläggs via P-automat eller Easypark, inom området. För långtidsparkering kan man som hyresgäst teckna

Service

I kvarteret och de närmsta omgivningarna har flera olika servicefunktioner vuxit fram. Här hittar du det mesta som du behöver en vanlig vardag: Apotek, bank och bankomat, blommor, frisör, kemtvätt/skräddare, mataffär, Pressbyrån samt Söderbergs bageri med originalinredning från 1939. Här ligger också populära restaurang Landet, restaurang AddFood, Bistro Tell-us och Sushiverket. Inne på Konstfack finns restaurang Vita Havet. I området finns även SATS gym och Klättercentret samt en toppmodern vårdcentral med BVC.

Telefonvägen 30, Telefonplan

I ett mycket spännande och händelserikt område på Telefonpla...

Visad

Tellusborgsvägen 67, Hägersten

Lokal med många användningsmöjligheter, högt i tak och indus...

Visad

Radiusbacken 1, Hägersten

Ett av Sveriges största, mest spännande kluster för nyskapan...

Visad

Tellusborgsvägen 67 B, Hägersten

Mycket fin lokal med högt i tak och bra planlösning med mest...

Visad