Kontor, Teknikvägen 3B, Vallentuna Mörby, Vallentuna

  • 460 m²
  • 1 rum

Nyrenoverat 460 kvm varmlager/verkstad centralt i Vallentuna.


Lokaltyper Kontor / Produktionslokal / Lagerlokal / Logistiklokal
Total yta 460 m²
Adress Teknikvägen 3B
Område Vallentuna Mörby
Byggår 1976
Renoveringsår 2018
Tillgänglighet Flertalet industriportar och persondörrar. Markplan. Både gård
Våning 1 av 1
Antal rum 1
Takhöjd 5,6 m
Objektsnummer 41920621

Beskrivning

Hall 460 kvm, pelarfritt varmlager där takhöjden är ca 5,6 m till nock och 4,5 m till takbalk. Industriport för lastintag med måtten B 3,7 m x H 4,2 m. Personalentré på baksidan leder till parkeringsplatser. Tilläggsisolerat, nya ytskikt på golv och vägg samt helt ny LED-belysning. Egen uppvärmning med luftvärmepumpar och ventilation FTX Swegon Gold.

Omgivning

Mindre industriområde i närhet till centrum och bostadsområde. Gröna ytor i lokalens omedelbara närhet. Vallentuna kommun är en mycket expansiv kommun med stark tillväxt. Den har mycket natur och lantbruksytor, samt många mindre och medelstora företagare. Läget är strategist bra i Stockholms Norrort med närhet till Norrtälje, Arlanda och Uppsala.

Kommunikationer

Lokalen ligger i ett av Stockholm-norrorts kommunikationsnav. Ett par minuters gångavstånd till Roslagsbanan och buss till Upplands Väsby, Arninge, Humlegården, Danderyds sjukhus, Kista, samt lokalt inom Vallentuna kommun. Närhet till både E4 och E18.

Parkering

Parkeringsplatser på gården, delvis inhägnad gård.

Service

Endast ett par minuterspromenad till Vallentuna centrum med affärer, bank, kommunhuset, apotek, café och restauranger, bussar och Roslagsbanan.

Skyltläge

Ja

Närliggande företag

Vallentuna centrum, pizzeria, fönsterrenovering, bilverkstad m fl.

Uppvärmning

Luftvärmepumpar


Karta

Bilder på lokalen