Kontorshotell, Teknikringen 8D, MJÄRDEVI SCIENCE PARK, Linköping

  • 115 m²

Eget kontor på kontorshotell


Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 115 m²
Adress Teknikringen 8D
Område MJÄRDEVI SCIENCE PARK
Objektsnummer 41892398

Beskrivning

Känslan av att ha ett helt eget kontor fast med kontorshotellets alla fördelar. Här har ni ett eget kontor för upp till 10 arbetsplatser, samtidigt som vi erbjuder nya möten i fikarummet samt möjlighet att nyttja fräscha konferens- och grupprum som delas med övriga hyresgäster. Kontakta oss för mer information.

Omgivning

Mjärdevi Science Park Linköping startades redan 1984 och är därmed en av de första teknikparkerna i Sverige. Parken ligger med Universitetet som närmaste granne och erbjuder en stimulerande och utvecklande miljö för innovativa företag. För mer information besök hemsidan https://mjardevi.se/ . Mjärdevi Science Park är ett expansivt område där fler och fler väljer att driva sin verksamhet.

Kommunikationer

Det tar 10 min med buss till Centrum och Resecentrum. Snabbussar till de flesta tätorter i länet. Snabb access till E4 med bil och bra cykelvägar.

Service

Det finns en mycket bra och omtyckt lunchrestaurang i fastigheten. I området finns det ytterligare 5 restauranger, konferensanläggning och motionsanläggning. Linköpings golfbana når du på 5 min.

Övrigt

De största hyresgästerna i huset är: Alten Sverige AB, Lenze AB, SynCore Technologies AB


Bilder på lokalen