Kontor, Tegnérlunden 3, Stockholm, Stockholm

Lokalguidens estimerade områdeshyra 46 875 - 90 625 kr/mån
Newsec Shopping (108 m) Restaurang (57 m) Friskvård (158 m) Parkering (505 m) Uttagsautomat (370 m) Kommunikation (435 m) Kemtvätt (323 m)

Kontor i sekelskifteshus med egen balkong med utsikt över Stockholms takåsar. Kontoret har en härlig utsikt från bland annat till Johannes Kyrka och ända bort till Globen. Lokalen har genomgående trägolv och entrén är försedd med en gallergrind. Dämpande undertak finns i en stor omfattning i lokalen, tre rum saknar undertak och här finns fina stuckaturer i taket. Lokalen har även ett trevligt pentry, en fin kakelugn samt garderobsvägg i en korridor som kan användas för förvaring. Mittemot hus...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 250 m²
Adress Tegnérlunden 3
Område Stockholm
Objektsnr 41860538
Lokalguidens estimerade områdeshyra
46 875 - 90 625 kr/mån
2 250 - 4 350 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Kontor i sekelskifteshus med egen balkong med utsikt över Stockholms takåsar. Kontoret har en härlig utsikt från bland annat till Johannes Kyrka och ända bort till Globen.

Lokalen har genomgående trägolv och entrén är försedd med en gallergrind. Dämpande undertak finns i en stor omfattning i lokalen, tre rum saknar undertak och här finns fina stuckaturer i taket.

Lokalen har även ett trevligt pentry, en fin kakelugn samt garderobsvägg i en korridor som kan användas för förvaring.

Mittemot huset ligger Tegnérlunden som en liten oas i det lugna området. Från kontoret har du gångavstånd till Drottninggatan och Stockholms City kärna.

Lokalen nås via hiss och trapphus.

Kommunikationer

Rådmansgatans tunnelbanestation ligger endast 300 meter bort. Härifrån har du gångavstånd till Stockholms city samt Centralstation.

Drottninggatan 96, Norrmalm

Lokalen är modernt utrustad med komfortkyla och fräscha ytsk...

Visad

Drottninggatan 75, Norrmalm

Fin och ljus lokal 1 tr upp precis i början på Drottningatsb...

Visad

Tegnérgatan 28, Stockholm

Lokalen har ett genomgående ljust trägolv och två stora kont...

Visad