Kontor, Tegnérgatan 28, City Stockholm, Stockholm

  • 228 m²
  • 62 700 - 112 100 kr/mån

Lokalen som är belägen i bottenvåningen samt källarplan är öppen och ljus med modern standard. Charmig äldre fastighet med stora skyltfönster ut mot gatan. Du kommer direkt in i lokalen via egen entré från Tegnérgatan, Fin entréhall och ett öppet kontorslandskap. På detta plan finns även ett pentry som vetter mot innergården samt wc. Genomgående trägolv och stora härliga fönster som ger ett fint ljusinsläpp. En trappa ner i lokalen finns en öppen yta som lämpar sig för dropdownplatser, samt tv...


Lokaltyp Kontor
Total yta 228 m²
Adress Tegnérgatan 28
Område City Stockholm
Objektsnummer 41909704
Områdeshyra 62 700 - 112 100 kr/mån
3 300 - 5 900 kr/m²/år

Beskrivning

Lokalen som är belägen i bottenvåningen samt källarplan är öppen och ljus med modern standard. Charmig äldre fastighet med stora skyltfönster ut mot gatan.

Du kommer direkt in i lokalen via egen entré från Tegnérgatan, Fin entréhall och ett öppet kontorslandskap. På detta plan finns även ett pentry som vetter mot innergården samt wc. Genomgående trägolv och stora härliga fönster som ger ett fint ljusinsläpp.

En trappa ner i lokalen finns en öppen yta som lämpar sig för dropdownplatser, samt två konferensrum.

Lokalen lämpar sig bra för ett kontor, alternativt en kombination av kontor och showroom.

Välkommen at kontakta oss för mer information samt visning.

Omgivning

100 meter uppför gatan ligger lummiga Tegnérlunden, perfekt för en lunch i det gröna under sommarhalvåret. Trevliga innerstadskvarter med stort utbud av service och restauranger.

Service

Fastigheten ligger i ett område med stort utbud av service, såsom butiker, restauranger och konferenslokaler. Stockholms centralgata Drottninggatan med mängder av affärer, pubar och restauranger finner du runt hörnet, ett stenkast från porten.


Bilder på lokalen