Kontor, Tegeluddsvägen 78-80, Gärdet, Stockholm

  • 1 793 m²
  • 493 075 kr/mån

Effektiv lokal i bästa läget, här skapar vi tillsammans ert nya kontor på bästa adressen.


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 793 m²
Adress Tegeluddsvägen 78-80
Område Gärdet
Kommun Stockholms kommun
Objektsnummer 41866231
Hyra 493 075 kr/mån
3 300 kr/m²/år

Beskrivning

Med Gärdet runt hörnet, fantastisk restaurang i huset med möjlighet att hyra konferensrum ligger denna lokal i perfekt läge på Tegeluddsvägen 78.

Omgivning

Området Gärdet/Frihamnen är ett välkänt område i Stockholm med en gedigen historik. Från att ha varit ett område dedikerat till hamnverksamhet finns här idag ett brett utbud av kontors-, lager- och kryssningsverksamhet, till exempel har mediebranschen en betydande närvaro.

Stockholms stad genomför nu ett av Europas största stadsutvecklingsprojekt - Norra Djurgårdsstaden - som sträcker sig från Hjorthagen i norr till Loudden i söder. Här uppförs en hållbar blandstad med 12000 bostäder och 35000 arbetsplatser samt ett brett serviceutbud med restauranger, kaféer, bank, friskvård, butiker och mataffärer

Kommunikationer

Det är endast ca 10 minuters promenad till Tunnelbana Gärdet och bussar går utanför fastigheten. Med bil är det via nya tunneln nära ut på E18 och E4/E20.

Service

Det finns gott om restauranger i området. Du har SATS och Fitness24seven som grannar. På Gärdet kan du åka skidor när snön ligger, eller varför inte ta en skön joggingrunda på lunchen? Kampementsbadet gör välbefinnandet komplett.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen