Kontor, Tegeluddsvägen 21 /plan 9, Inom tullarna, Stockholm

Lokalguidens estimerade områdeshyra 293 563 - 415 563 kr/mån
JLL Restaurang (58 m) Shopping (114 m) Friskvård (108 m) Kommunikation (60 m) Parkering (135 m) Grönområde (363 m) Bank (320 m) Uttagsautomat (99 m)

Med fantastisk vy och utsikt över Värta Hamnen och Stockholms inlopp finner ni dessa ljusa och yteffektiva lokaler. Här har ni möjlighet att välja om ni vill sitta aktivitetsbaserat, i öppen planlösning eller i egna kontorsrum då valmöjligheterna är många. Mycket bra skyltläge samt kommunikationer med tunnelbana, buss eller bil. Närhet till både Stureplan med dess puls men även till fina grönområden. Välkomna!...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 915 m²
Adress Tegeluddsvägen 21 /plan 9
Område Inom tullarna
Våning 9
Objektsnr 41847315
Lokalguidens estimerade områdeshyra
293 563 - 415 563 kr/mån
3 850 - 5 450 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Med fantastisk vy och utsikt över Värta Hamnen och Stockholms inlopp finner ni dessa ljusa och yteffektiva lokaler. Här har ni möjlighet att välja om ni vill sitta aktivitetsbaserat, i öppen planlösning eller i egna kontorsrum då valmöjligheterna är många. Mycket bra skyltläge samt kommunikationer med tunnelbana, buss eller bil. Närhet till både Stureplan med dess puls men även till fina grönområden. Välkomna!

Omgivning

På Tegeluddsvägen 21 har man närhet till både vatten, vackra grönområden samt Stureplan med dess puls. I området finns flertalet olika restauranger att välja mellan däribland populära och nyöppnade Phils Burger. I närheten ligger även Friskis och Svettis samt Kungliga tennishallen.

Kommunikationer

I och med fastighetens strategiska läge är det mycket bra skyltläge och nära till kommunikationer. Det är endast en minuts gångväg till både tunnelbanestation och innerstadsbussar. Åker du bil så är det lätt att via Norra länken ta sig snabbt till Tegeluddsvägen 21. Du kan välja att parkera i husets garage, som även har laddningsstation för elbilar, eller på p-plats i anslutning till fastigheten. Huset är märkt med GreenBuilding.

Parkering

Garage finns att hyra

Service

I huset finns en uppskattad lunchrestaurang som serverar flera olika rätter per dag samt ett café med loungedel. I närheten ligger även Friskis och Svettis samt Kungliga tennishallen.

Cateringkök & Servering /City, City

Cateringkök med mycket centralt läge i City. Köket är mycket...

Visad

Malmtorgsgatan 8, City

Fastigheten byter skepnad med ny fasad och ny entré från Bru...

Visad

Västra Trädgårdsgatan 9, Stockholm

Ljus och välkomnande lokal med rumsindelad planlösning. Loka...

Visad