Restaurang, Teatergatan 10, Centrum, Göteborg

  • 265 m²

Eventlokal vid Avenyn!


Lokaltyp Restaurang
Total yta 265 m²
Adress Teatergatan 10
Område Centrum
Publicerad 2023-09-20
Kommun Göteborgs kommun
Våning 2
Objektsnummer 41965465
Bifogade filer

Beskrivning

Välkommen till Teatergatan 10, Göteborg. Parallellgata till Avenyns paradgata, med grannar som Köket, Gränden och Excet, erbjuds en unik möjlighet att skapa en ny destination på en riktigt bra adress. Lokalen är utrustad med inredd bar, diskrum och ett par WC. Har du en spännande affärsidé och vill vara med och bidra till den härliga puls som genomsyrar området? Välkommen att kontakta oss för frågor och visning!

Övrigt

Avenyn är ett utav de områdena i Göteborg som har störst utbud på butiker, restauranger och nattklubbar. På den nästan 1 kilometerlånga gatan flockas mängder av turister året om. Längs Teatergatan har flertalet nya och spännande aktörer dykt upp, vilket har uppmärksammat gatan ytterligare.

Just nu pågår även ett stort detaljplanearbete för att stärka Avenyns identitet än mer. Se till att ta chansen att etablera er och vara med på resan!

Teatergatan 10 ingår i en utav de mest lättillgängliga adresserna i Göteborgs innerstad. Cirka 100 meter från lokalen ligger spårvagnshållplatsen Valand och inte långt ifrån nås även Kungsportsplatsen och busshållplatsen Heden.

Tillträde kan ske omgående enligt överenskommelse.


Karta