Butikslokal, Tallvägen 34, Bankeryd, Bankeryd

  • 2 804 m²

Fin lager/produktionslokal med tillhörande ljusa moderna kontorsytor samt bra kommunikationer in till Jönköping och E4:an.


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 2 804 m²
Adress Tallvägen 34
Område Bankeryd
Kommun Jönköpings kommun
Objektsnummer 41911893

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Omgivning

Här har företag som Anza, Inwido, Electro Elko, Hide a Light, Carstens, Lyreco och Jonssons Bygg valt att ha sina verksamheter, ett industriområde med Smålands gröna skogar precis runt knuten.

Kommunikationer

Läget nära 195:an gör att transporter snabbt och smidigt tar sig till och från lokalen och även vidare till E4:an. Samtidigt tar det bara 15 minuter in till Jönköpings centrum.

Planlösning

Lokalen erbjuder ljusa moderna kontorsytor i delvis två plan. Kontorsdelen är inredd för att jobba i öppet landskap med ljusa luftiga ytor. I anslutning finns även tillhörande konferens och mötesrum. Kontorslandskapet renoverades 2016 med ny el, fiber och kyla. Lagerdelen upptar idag ca 1 500 kvm med tillhörande entresol och är idag anpassad efter en plockintensiv verksamhet. Möjlighet finns att anpassa ytan för att maximera antalet kvadratmeter lageryta som går att använda i lokalen. Angöring till lagret sker via markport.

Parkering

Finns att hyra intill lokalen.

Service

Men det mesta av service så som livsmedelsaffär, apotek, gym, restaurang mm finns i Bankeryd.

Övrigt

Fin lager\produktionslokal med tillhörande ljusa moderna kontorsytor. Lokalen lämpar sig väl för lager och produktionsverksamhet där möjlighet finns att ha showroom och butik i den tillhörande kontorsdelen.Bilder på lokalen