Kontor, Taljegårdsgatan 1, Åbro Industriområde, Mölndal

  • 429 m²

I ett strategiskt bra läge i Mölndal finns en kontorslokal om 429 kvm ledig för uthyrning. Här sitter ni i ett trevligt företagsklimat i Åbro industriområde som präglas av både stora och små företag.Med kort bilavstånd nås Mölndals centrum som erbjuder ett stort service- och handelsutbud. Smidiga kollektiva förbindelser finns även att tillgå. Välkommen att kontakta Colliers för ytterligare information!...


Lokaltyp Kontor
Total yta 429 m²
Adress Taljegårdsgatan 1
Område Åbro Industriområde
Objektsnummer 41921094

Beskrivning

I ett strategiskt bra läge i Mölndal finns en kontorslokal om 429 kvm ledig för uthyrning. Här sitter ni i ett trevligt företagsklimat i Åbro industriområde som präglas av både stora och små företag. Med kort bilavstånd nås Mölndals centrum som erbjuder ett stort service- och handelsutbud. Smidiga kollektiva förbindelser finns även att tillgå.

Välkommen att kontakta Colliers för ytterligare information!

Omgivning

Åbro Industriområde har ett gott företagsklimat som passar det lilla företaget såväl som det stora. Med sin närhet till motorvägar ger området ett bra läge där du med lätthet kan ta dig dit du vill.

Kommunikationer

Busslinje 772 och Orange express går genom området och ger en god förbindelse med Mölndal, Västra Frölunda och Göteborg C.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!