Butikslokal, Takpannegatan 2, GRÄNBYSTADEN, Uppsala

  • 172 m²

Väldisponerad butikslokal om totalt 172 kvm i expansiva Norra Gränbystaden med flera goda grannar och stor parkering.


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 172 m²
Adress Takpannegatan 2
Område GRÄNBYSTADEN
Kommun Uppsala kommun
Objektsnummer 41932792
Bifogade filer

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Norra Gränbystaden genomgår en expansiv fas där det nu finns möjlighet att förhyra en lokal om 172 kvm avsedd för verksamhet inom handel. Idag verkar flertalet såväl svenska som internationella aktörer på platsen vilken befinner sig i en stark tillväxtfas. Norra Gränbystaden karakteriseras av dess tillgänglighet och varierade serviceutbud.
Exempel på starka grannar i området är City Gross, Rusta, Jysk, Elon, Dollarstore, Mio, Jula med flera.
Lokalen är strategiskt bra placerad i direkt anslutning till stråk med generösa flöden. Vidare präglas lokalen av en gedigen takhöjd, öppen planlösning och utmärkt skyltläge.

Omgivning

I Norra Gränbystaden står tillgängligheten i fokus. I det stora och väl sammanhängande handelsområdet finns aktörer inom dagligvaror, restaurang och nöje. Gränbystaden har på senare år utvecklats till en självklar destination för volymhandel med ett stort upptagningsområde, även utanför Uppsala.

Kommunikationer

Norra Gränbystaden utgör en stark trafiknod med goda förbindelser för såväl kollektivtrafik som biltrafik. Området nås med enkelhet med diverse regional- & innerstadsbussar, samt ligger i nära anslutning till E4an.

Planlösning

Butikslokal med WC och pentry.

Parkering

1300 p-platser ovan mark.

Service

Här verkar ett tjugotal aktörer med varierat utbud på en plats med stark tillväxt. Mittemot lokalen ligger den mycket uppskattade lekparken ”Lilla Uppsala”, som erbjuder platsen något för alla åldrar och får barnfamiljen att stanna lite längre.Bilder på lokalen