Lagerlokal, Tärnögatan 4, Malmö, Malmö

  • 2 821 m²
  • Diskuteras
  • 117 542 - 188 067 kr/mån

Lager/verkstad/utbildningslokal i Östra Hamnen om ca 2 800 kvm.


Lokaltyper Produktionslokal / Lagerlokal
Total yta 2 821 m²
Adress Tärnögatan 4
Område Malmö
Kommun Malmö kommun
Tillträde Diskuteras
Objektsnummer 41944874
Områdeshyra 117 542 - 188 067 kr/mån
500 - 800 kr/m²/år

Beskrivning

Lager/verkstad/utbildningslokal i Östra Hamnen om ca 2 800 kvm.

Lokalen är utrustad med 3 stycken markportar och har en takhöjd på ca 4 meter.

Välkomna att kontakta oss för visning eller ytterligare info!

Omgivning

Fastigheten ligger i Östra Hamnen bara ett stenkast från inre Ringvägen med direkt anslutning till E6:an norrut mot Göteborg och Stockholm samt söderut mot Köpenhamn och resten av Europa. I Östra Hamnen verkar företag och industri av olika slag.

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationsmöjligheter. Nära till påfarter på Yttre- och Inre Ringvägen, samt E6/E20 och E22. 200 m bort ligger busshållplats Aspögatan, där buss 32 tar ca 12 min till Malmö Centralstation, vilken är det första stoppet på svensk mark med tåg från Danmark och Kastrup flygplats. Med SJ tar snabbtåget cirka 2 timmar och 30 minuter till Göteborg samt 4 timmar och 30 minuter till Stockholm.
Malmö Flygplats ligger endast 20 minuter bort med bil via E65, och Kastrup i Köpenhamn cirka 25 minuter bort, vilket skapar goda möjligheter för kommunikationer ut i Europa och övriga världen.
Med ett ypperligt läge i Malmö Hamn möjliggör detta för transporter över hela världen, endast ett stenkast från fastigheten.

Service

Lunchrestauranger på gångavstånd. Ett par minuters bilfärd och du befinner dig mitt i centrala Malmö med ett stort utbud av affärer, post och restauranger.
För smidiga övernattningar ligger Scandic Hotel Segevång endast sex minuter med bil från fastigheten.

Övrigt

Med ett attraktivt läge i Malmö Hamn skapar fastigheten mycket goda möjligheter för utveckling och god handel. Kommunikationer med Köpenham söderut och Göteborg/Stockholm norrut gör transporter smidiga. Mycket nära centrala Malmö med ett stort utbud av restauranger, shopping och service.


Karta


Bilder på lokalen