Produktionslokal, Symmetrivägen 29, Kungsängen, Brunna

  • 2 195 m²

Mycket fräsch kombilokal i Brunna Företagsområde


Lokaltyper Produktionslokal / Lagerlokal / Övrig lokal
Total yta 2 195 m²
Adress Symmetrivägen 29
Område Kungsängen
Kommun Upplands-Bro kommun
Byggår 2018
Objektsnummer 41944642

Beskrivning

Här har du möjligheten att flytta in i en modern, stilren och flexibel fastighet. Passar dig som har behov av utställning, industrihallar och kontor som förenas på ett naturligt sätt. Ytorna kan givetvis anpassas efter era behov. Lokalyta 2 195 m2 och mark 4 057 m2. Asfalterad yta utöver huset är 2 504 m2.

Övrigt

Bakom inhägnat område, där grindarna kan öppnas/stängas via app, finner du denna mycket fina och ändamålsenliga kombilokal.

På entreplan finner du en glasad kortsida som välkomnar in i fastigheten och ljust showroom med stor volym. Bakom entren finner du verksamhetsytorna. Dessa består av flera olika utrymmen anpassade för verkstad, lager, tvätthall mm, med såväl oljeavskiljare som traverser. 5 portar in i hallarna, flera av dem 4,0 m i bredd och 4,5 m i höjd. Du tar dig till övervåningen antingen via trappor eller den befintliga hissen. Där utgörs ytorna av flertal kontorsrum, kök för ett 20-tal personer och fina glasade konferensrum. Det största på ca 50m2. Du finner även två fullt utrustade omklädningsrum med wc och duschar.

Tidigare nämnda grindar är 2 till antalet och är på 6 meter respektive 10 m (Styrning GSM).

 

Brand: Enligt BSB
Avlopp: Enligt Svensk Branschstandard
Vatten: Enligt Svensk Branschstandard
Ventilation: 2st IV Aggregat FTX med komfortkyla, Enligt Svensk Branschstandard
Värme: Bergvärme NIBE, Enligt Svensk Branschstandard
Bv Golvvärme. Plan 2 Radiatorer  

Belysningen utgörs överlag av LED spottar med automatisk tändning/sensorer. I entre är extra kylanläggning installerad. Securitaslarm och Axema passersystem.

Brunna ligger i Upplands-Bro kommun och är ett modernt och snabbt växande företagsområde. Goda kommunikationer med buss till pendeltågsstation samt närhet till E18.


Karta
Visa på kartan: