Kontor, Svetsarvägen 7, Norrort, Solna

  • 780–2 906 m²

Möjlighet till flexibelt avtal med fördelaktiga hyresvillkor.


Lokaltyp Kontor
Total yta 780–2 906 m²
Adress Svetsarvägen 7
Område Norrort
Publicerad 2023-11-14
Kommun Solna kommun
Objektsnummer 41946738
Bifogade filer

Beskrivning

Möjlighet att hyra en effektiv lokal med blandad planlösning i ett av Stockholms mest populära och expansiva områden för företag.

Övrigt

Dagens planlösning är mestadels öppen med bra ytor för arbetsplatser. Det finns även ett flertal rum i varierande storlek som passar som kontors-/mötes- eller samtalsrum. 

Fastigheten är belägen mitt i Solna Business Park med allt som det betyder. Området expanderar just nu ytterligare till en levande stadsdel och mer grönska tillförs i området. Till Bällstaviken är det endast en kort promenad och där finns många mysiga promenadstråk längs vattnet. Närhet till Sundbybergs Centrum, Mall of Scandinavia och Solna Centrum. 

I Solna Business Park finns all service man kan tänkas behöva såsom restauranger, butiker, gym, frisör och hotell. I samma fastighet som kontoret finns det ett flertal restauranger samt ett gym. Till trevliga Sundbybergs Torg är det en promenad på ca 5 min. Där finns det ett stort utbud av restauranger och caféer samt butiker, apotek och systembolag. 

Lokalen har en perfekt placering med tvärbanans station Solna Business Park precis utanför porten. Med tvärbanan tar du dig snabbt och enkelt till både tunnelbanans blå linje samt pendeltåget vid Sundbyberg. Till Sundbybergs Centrum är det även promenadavstånd (ca 600m). Där sammanstrålar tunnelbana, tvärbana, pendeltåg och fjärrtåg. Från fastigheten är det nära till de större vägarna E4 (via Frösundaleden) och E18.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen