Kontorshotell, Svetsarvägen 6, Solna, Solna

New Office AB Restaurang (113 m) Friskvård (143 m) Bilservice (102 m) Shopping (9 m) Kommunikation (133 m) Uttagsautomat (749 m) Bank (102 m) Kemtvätt (596 m) Bränslestation (439 m) Grönområde (391 m) Postkontor (140 m)

New York har High Line, Summit har Solna Business Park - lika bra kommunikationer och lovar alltid bra väder. När du vill ha picknick men inte oroa dig för regn och inte en god fikakorg heller för dendelen. Mitt i Solna Business Park har det skapats en egen park med 7 st nyrenoverade och flexibla rum som ger dig möjlighet att mötas precis som du önskar. Oroa dig inte för resten det ordnars efter önskemål . picknickkorgen ryms allt från den goda smörgåsen till den stora festen. Hyr ett rym för...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 15 - 30 m²
Adress Svetsarvägen 6
Område Solna
Objektsnr 41850734
Få prisuppgift & information
Beskrivning

New York har High Line, Summit har Solna Business Park - lika bra kommunikationer och lovar alltid bra väder.
När du vill ha picknick men inte oroa dig för regn och inte en god fikakorg heller för den delen. Mitt i Solna Business Park har det skapats en egen park med 7 st nyrenoverade och flexibla rum som ger dig möjlighet att mötas precis som du önskar. Oroa dig inte för resten det ordnars efter önskemål . picknickkorgen ryms allt från den goda smörgåsen till den stora festen.
Hyr ett rym för ca 4 personer med service och tjänster efter era behov.

Svetsarvägen 15, Solna

Regus - världens största leverantör av flexibla kontorslösni...

Visad

Svetsarvägen 15, Solna

Flexibla kontorslösningar på gränsen mellan Solna och Sundby...

Visad