Kontor, Svetsarvägen 6, Norrort, Täby

FastPartner AB Friskvård (76 m) Shopping (64 m) Bilservice (10 m) Uttagsautomat (181 m) Restaurang (181 m) Kommunikation (89 m) Bränslestation (0 m)

Ljus lokal med stor takhöjd.

Beskrivning

Lokalen är stor och rymlig och ligger i två plan. Inlastning och förvaring har man i de 65 kvm på BV. På övervåningen finns 280 kvm som skulle kunna passa den som söker ett showroom eller en yta med studiokänsla, kanske en yogastudio eller en fotoatelje?

Omgivning

Fastigheten belägen i området Södra Midgårds industriområde som har en blanding av verksamhetslokaler och villor. Närområdet ger goda möjligheter till lunchpromenader i ett vackert kulturlandskap.

Kommunikationer

Roslagsbanan stannar på station Täby Kyrkby. Där ifrån är det en promenad på ca 1200 meter till Svetsarvägen 6. Bussar stannar i anslutning till fastigheten på hållplats Ymervägen. (Buss 610, 611, 616, 687, 690) Med bild tar man sig snabbt till E18 och vidare in till city eller via Norrortsleden (265) till Sollentuna/Kista och E4an ut mot Arlanda.

Planlösning

Öppen med två kontorsrum plus kök.

Parkering

Avtalas. Fastigheten erbjuder en inhängnad parkering.

Service

I området finns Friskis & Svettis samt en Statoil-station som är öppen 6:00-24:00. Det finns också en lunchrestaurang, Bella Notte Vedugnen, och frisör i närheten av fastigheten. På 1500 meters avstånd finns Såstaholm Hotell & Konferens om man vill unna sig en förstklassig matbit eller övernattning för besökande kunder.

Övrigt

En luftig och ljus lokal med en stor öppen yta med högt i tak. Lokalen sticker ut i avseendet att den har en fin rymdkänsla.

Artiklar om FastPartner AB

Täby Centrum, Täby centrum

Ljus kontorslokal med blandad planlösning. Här finns goda mö...

Visad

Täby Centrum, Täby centrum

Effektiv kontorslokal över helt plan med en blandning av öpp...

Visad

Täby Centrum, Täby centrum

Fin lokal med bra ljusinsläpp. Blandning av rum och öppet la...

Visad