Kontor, Svetsarvägen 15, Solna/Solna Business Park, Solna

Fabege AB Restaurang (43 m) Friskvård (43 m) Postkontor (224 m) Shopping (43 m) Grönområde (170 m) Kommunikation (92 m)

Trevliga lokaler mitt i Solna Business Park. Här kan ni vara med och skapa ett modernt, trivsamt kontor.

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 2 906 m²
Adress Svetsarvägen 15
Område Solna/Solna Business Park
Våning 3
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnr 41867769
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Denna flexibla kontorslokal ligger mitt på huvudgatan med all tänkbar service i direkt närhet. Skyltläget mot Svetsarvägen är ypperligt - här passerar tusentals människor varje dag. Vi ser fram emot att träffa dig och vill gärna lyssna på dina önskemål. För oss är varje hyresgäst central och varje ledig lokal en möjlighet. Så utmana oss gärna - vi vill gärna visa att det kan vara skillnad på värd och värd.

Omgivning

Ett dynamiskt, växande område med Sveriges bästa företagsklimat. Solna Business Park lockar många företag med sitt exceptionellt bra kommunikationsläge, god infrastruktur och bra serviceutbud.

Få områden har redan från början planerats för expansion och företagande som Solna Business Park. Det är därför som så många stora företag har valt att etablera sina huvudkontor här - SBAB, Coop, ICA, Unilever, Orkla, Evry och Veidekke för att nämna några. Solna Business Park har sedan länge ansetts vara en företagspark i absolut toppklass.

Kommunikationer

Pendeltåg och tunnelbana är på 5 minuters gångavstånd från kontoret och tvärbanan har en egen hållplats i Solna Business Park precis utanför dörren. Du har också tillgång till 14 busslinjer samt regional- och fjärrtåg.
Med bil nås området mycket enkelt via Frösundaleden från E4/E18 alternativt via Ekenbergsvägen från Solna/Sundbyberg.
Bromma och Arlanda flygplats nås via buss som stannar strax utanför området.

Planlösning

Här kan du vara med att skapa din drömlokal. Det finns alla förutsättningar att anpassa helt efter era önskemål. Bilderna i prospektet är visionsbilder som visar hur lokalen skulle kunna utformas.

Parkering

Parkeringsmöjligheter finns i direkt anslutning till fastigheten. Cykelparkering finns i området.

Service

I Solna Business Park blir det enkelt för era medarbetare att sköta sina vardagsärenden. Här finns bland annat ICA Maxi, ett flertal gym, företagshälsovård, apotek, biluthyrning, frisör, kemtvätt och bilvård (två gånger om året anordnar Mekonomen däckbytardagar då priserna är rabatterade).
Vill man shoppa så ligger centrala Sundbyberg på 5 minuters gångavstånd.

Naturligtvis finns här också bra restauranger, både för luncher, affärsmöten och after work. Ett exempel är Pontus in the Park, i regi av Pontus Frithiof, som erbjuder både affärs- och expressluncher.

Närliggande företag

I fastigheten sitter bland annat Unilever Sverige AB, Orkla, Veidekke, Bravida Elektrobyrån AB och Itrim.

Övrigt

Våra kunder och våra lägen är centrala i allt vi gör som fastighetsbolag. Vi brinner för att skapa en arbetsmiljö där er verksamhet kan utvecklas. Därför satsar vi mycket på kunddialog och att ständigt utveckla både våra kontorslokaler och områden i takt med våra kunders önskemål.
Vi har exempelvis lokal- eller servicekontor i alla våra områden, med egen personal. Det innebär att ni alltid har snabb tillgång till ett kompetent fastighetsteam om ni behöver hjälp med något. Inget är för stort eller för smått. Vi bryr oss in i minsta detalj för att ni ska trivas och slippa bekymra er om lokalen.

Vad önskar du dig av en bra värd? Vi lyssnar mer än gärna på dina önskemål.
Fastigheten är byggd 1967 och består av 5 våningar. Renoveringar har skett kontinuerligt och just nu genomför vi ett antal uppgraderingar i fastigheten.

Matta ytor, glas och färgade partier ger fastigheten ett unikt utseende. Byggnaden har en representativ entré med hållplats för tvärbanan precis utanför. I entréplan hittar du ett flertal butiker och restauranger.

Det tar inte mer än ca 5 minuter att ta sig till tunnelbanestationen från fastigheten, massor av olika busslinjer ligger också bara 5 minuter bort. I fastigheten finns flera restauranger som erbjuder allt från husmanskost till lättare sallader. Vill du träna under lunchen kan du göra det på Actic Gym som ligger i samma fastighet.

Englundavägen 8, Solna/Solna Business Park

Fantastiskt trevlig lokal som idag är anpassad för 24 arbets...

Visad

Svetsarvägen 15, Solna

Regus - världens största leverantör av flexibla kontorslösni...

Visad

Englundavägen 8, Solna

Något så unikt som att kunna hyra ett öppet, snyggt kontor m...

Visad

Svetsarvägen 15, Solna

Kontorshotellet i Solna Business Park, Stockholm, ligger i e...

Visad