Butikslokal, Sveavägen 86, Inom tull, Stockholm

  • 91 m²
  • 14 408 - 63 700 kr/mån

Central butikslokal utan överlåtelseavgift! Tillfälle att etablera din verksamhet på en av Stockholms mest välkända gator i ett attraktivt läge. Lokalen är idag betongren vilket innebär spännande möjl ...


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 91 m²
Adress Sveavägen 86
Område Inom tull
Byggår 1930
Objektsnummer 41918914
Områdeshyra 14 408 - 63 700 kr/mån
1 900 - 8 400 kr/m²/år

Beskrivning

Central butikslokal utan överlåtelseavgift! Tillfälle att etablera din verksamhet på en av Stockholms mest välkända gator i ett attraktivt läge. Lokalen är idag betongren vilket innebär spännande möjligheter för att utforma er unika butik.

Omgivning

På en av Stockholms populäraste gator myllrar det av liv. Här är det rörelse under alla dygnets timmar vilket ger ett bra kundflöde.

Kommunikationer

Strax intill fastigheten nås tunnelbanestation Rådmansgatan och den gröna linjen. På promenadavstånd ligger Odenplan där både tunnelbana och pendeltåg ansluter.

Planlösning

Vid butikens entré möts man av ett skyltfönster med rikligt ljusinsläpp. Lokalens främre del består av en större öppen yta. I bakkant finns två mindre rum lämpliga för kontor samt ytterligare ett större rum. I övrigt finns en WC, en separat personalentré och möjlighet till varumottagning med ingång längst in i lokalen nås via Rådmansgatan.

Service

Både i fastigheten och området finns restauranger och caféer. På andra sidan gatan huserar ett antal välkända gym.


Bilder på lokalen

Uthyrare & kontaktpersoner