Kontor, Sveavägen 66, 6tr, City, Stockholm

  • 195 m²
  • Omgående

Modern och flexibel lokal mitt i stadens puls


Lokaltyp Kontor
Total yta 195 m²
Adress Sveavägen 66, 6tr
Område City
Publicerad 2023-09-26
Kommun Stockholms kommun
Hiss Ja
Våning 6
Tillträde Omgående
Objektsnummer 41953040
Bifogade filer

Beskrivning

Välkommen till en välplanerad och modern lokal belägen mitt på Sveavägen, med närhet till all tänkbar service. Denna fantastiska lokal erbjuder en stor kontorsyta, ett stort konferensrum och flera mindre rum som är perfekta för både kontorsarbete och mindre möten. Fönster som vetter åt två håll ger naturligt ljus och en härlig arbetsmiljö.

Lokalen har en fin standard och är väl anpassad för upp till 15 arbetsplatser. Här finns stora möjligheter att anpassa inredningen efter era specifika behov och önskemål. Den här lokalen är verkligen perfekt för företag som söker en representativ och modern arbetsplats mitt i stan.

Tveka inte att kontakta oss för mer information och en visning av denna fantastiska lokal. Vi ser fram emot att höra från er!

Omgivning

Lokalens centrala läge erbjuder en härlig puls och mycket goda kommunikationsmöjligheter. För affärslunchen så finns det ett brett utbud av restauranger och caféer att välja på. Inom promenadavstånd ligger två vackra parker, Observatorielunden och Tegnerlunden.

Kommunikationer

Kommunikationsmässigt ligger denna lokal perfekt till. Nära anslutning till tunnelbana Rådmansgatan och Hötorget samt ett flertal busslinjer längs Sveavägen. Eller varför inte ta en promenad från Odenplan eller T-centralen.

Planlösning

Lokalen har ett större kontorsrum samt flera kontorsytor/konferensrum i varierande storlekar. Här finns stora möjligheter till att inreda utifrån de behov som ni har.

Service

Här finns all den service man kan tänkas behöva. Stort och varierat utbud av caféer och restauranger i närheten. Samt gott om träningsmöjligheter och matbutiker inpå knuten.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen